Хто підходить водолію?

Хто підходить Водолія?

Класичний Водолій - це гуманіст, реалістичний романтик, двигун прогресу, вічно шукає нових знань і вражень, часом парадоксальний. Може здаватися і насправді бути не таким, як усі, так як звик жити за власними законами і правилами, не хоче бути схожим на інших. Часом може здивувати і збентежити оточуючих будь-яким заявою. Водолій може цікавитися всім чим завгодно, починаючи від гончарного мистецтва і закінчуючи питаннями світобудови. Хто ж підійде Водолія, його невгамовної і допитливою натурі? Далі поговоримо про те, хто добре сумісний з жінкою-Водолієм і чоловіком-Водолієм.

Хто підходить Водолію-жінці?

Дама-водолій приваблива, розумна, часом уїдлива, але в любові може бути боязкою, ніжною і приємною. Для цього від неї треба домогтися, щоб вона зняла свою "захисну броню", а це вдається не всім і не завжди.

  • Добре складаються стосунки у жінки-Водолія з чоловіком-бараном. Він захоплюється нею, вона захоплюється ним. У них може бути багато спільного, а тому такі союзи дуже міцні.
  • Також для такої жінки хороший чоловік-близнюки. Обидва інтелектуально розвинені, багато знають і готові до авантюр. Як мінімум, хороша дружба.
  • Чоловік-лев проявляє по відношенню до своєї обраниці власницький інстинкт, ревнує її, але її ця ревнощі тільки забавляє. Обидва отримують від відносин багато нового, міцний союз.
  • Іноді складаються стосунки з представником свого знака, однак частіше це щось на зразок "дружньої любові", дітей в такому шлюбі може і не бути, тому що обом досить один одного.
  • Чоловік-терези і жінка-водолій спільно насолоджуватимуться красою і багатством цього світу, не обтяжуючи один одного побутовими проблемами.
  • З чоловіком-риби може вийти непоганий союз, якщо в обох партнерів за плечима є досвід минулих відносин, який їх багато чому навчив.

Хто підходить Водолію-чоловікові?

Чоловік-водолій активний, товариський, веселий, сповнений нових ідей. Привабливий для жінок завдяки своїй харизмі та життєлюбності. Мало хто з чоловіків-Водоліїв одружуються, тому що вважають, що шлюб може обмежити їх свободу. Водолія-чоловікові радять вибирати жінку, виходячи зі свого віку.

  • До 30 років він потребує цікавому спілкуванні, навчанні чомусь новому, осягненні нових відчуттів і вражень. У цей період для нього найбільше підходять жінки повітряної стихії: Терези, Близнюки, Водолій.
  • Після 30 років Водолій стає більш практичним і реалістичним. Йому потрібна жінка, яка підійде для такого життя. Варто вибирати жінку знаків Діва і Овен.
  • Після 40 багато Водолії набувають властиву цьому віку респектабельність, а тому ідеальною супутницею в цей період стане жінка-лев.

Який Водолій в любовних відносинах?



Багато Водоліїв - особистості дуже цікаві, тому в пару собі вибирають таких же. Водолій ніколи не залишиться з тим, хто його не "зачепить". Насильно Водолія милування нема силування, його не можна підім`яти під себе, так як частину своєї свободи і незалежності цей знак зберігає навіть будучи в шлюбі. Однак якщо ви зуміли зацікавити Водолія, він буде вам вірним і душею, і тілом в разі, якщо відносини складаються добре.



Партнеру Водолія доведеться миритися з тим, що крім нього, у його коханої людини є маса своїх інтересів. Він не може постійно сидіти поруч і дивитися захопленими очима на свого обранця, йому обов`язково потрібен час на нескінченне саморозвиток, спілкування, вивчення чогось, поки не звіданого. Але в цьому є і свій плюс: Водолій не стане вимагати, щоб ви всі свого часу проводили поруч з ним, і легко відпустить вас на зустріч з друзями або в яке-небудь подорож. За своєю природою не ревнивий - фліртом з іншою людиною ви не викличте в ньому бурю емоцій, проте факт зради не простить.

Якщо ви підходите своєму Водолія, він оточить вас теплом і турботою, буде постійно підживлювати новою інформацією, емоціями, враженнями. Але навіть якщо ви закохані без пам`яті, не поспішайте бігти за кільцями - в офіційний шлюб такі люди вступати не поспішають.

Не варто сприймати всю вищевикладену інформацію як істину в останній інстанції. Всі люди різні, і навіть якщо гороскоп говорить категоричне "ні", це ще не означає, що ви не будете щасливі. У реальності відносини багато в чому залежать від того, як поводяться обидва партнера, а не від того, хто під яким знаком народився.

Також вам можуть бути цікаві ці статті:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!