Що подарувати водолію?

Що подарувати Водолія?

Ні знаку більш оригінального, повного авантюризму, життєрадісності і позитиву, ніж вдалий. Він завжди щирий, відкритий, легкий на підйом, відрізняється оригінальністю і нестандартністю мислення. Водолії прості і відкриті всьому новому, у них багато знайомих і друзів. І саме цим друзі постійно доводиться вирішувати таку складну проблему, як що подарувати Водолію.

Досить складно вибрати подарунок людині, який обожнює все незвичайне і неординарне. Водолії затяті вороги нудьги і щоденності. Тому бажаючим зробити хороший подарунок представнику цього знака доводиться поламати голову.

Що подобається водоліям



Ось загальні характеристики подарунків для представників цього знака.

  1. Якщо ваш обранець чи подруга вдалий, то постарайтеся знайти їм такий подарунок, який би володів будь-яким змістом, мав якусь таємницю або підтекст. Водолії інтелектуали, розгадувати таємний смисли - це їх коник.
  2. Але не поскупилася, дешевий презент може образити марнославного Водолія, який, хоч і вважається усіма людиною, що не ганяється за довгим рублем, однак, вважає за краще бачити в людях шанобливе ставлення до своєї персони.
  3. Зате на упаковку ви можете не витрачатися, навряд чи вашому Водолію так важливо те, як все виглядає зовні, йому набагато важливіше, що всередині.
  4. Постарайтеся знайти магазин, який торгує оригінальними подарунками, водолії просто обожнюють все оригінальне. Ширвжиток і однаковість не для цих людей. Вони, звичайно, не подадуть виду, що засмучені, але все ж, це буде саме так. Ексклюзив - це саме для Водоліїв.
  5. І останнє, але не менш важливе, оригінальність підношення подарунка. Ніколи не питайте безпосередньо, що хоче отримати представник цього знака. Це вбиває саму ідею несподіванки, що неприйнятно для Водолія. Сховайте подарунок для Водолія
  6. в квартирі, нехай вдалий його пошукає. Можете підкласти подарунок йому або їй в сумку або в машину. І все в цьому роді. Немає більшої радості для Водолія, ніж несподівано знайти подарунок.

жінки



Що може сподобатися жінці цього знаку?

  • Жінки цього знака красиві і люблять звертати на себе увагу. Вони завжди знають, що модно, вміють красиво, а іноді навіть і екстравагантно, одягатися. Тому їм сміливо можна дарувати всі ці жіночі штучки: цікаві парасолі, красиві сумочки, набори хорошою косметики, сукні, туфлі, за умови, що ви знаєте розмір. Якщо ви боїтеся помилитися з фасоном або кольором, то найкраще придбати подарунковий сертифікат в її улюблений магазин.
  • Жінці Водолію можна подарувати щось із її хобі: нову вишивку, оригінальну шкатулку для рукоділля, професійні фарби, набір дорогих кистей і так далі. Водолії творчі особистості, і подарунок цей буде дуже до речі.
  • Водолії інтелектуали: квиток на хорошу виставку, наукову книгу по темі, що, підписку на улюблений журнал - все це також можна подарувати жінці цього знаку.

чоловіки

Що подарувати чоловікові Водолію?

  • Екстрім це для Водолія. Ви не помилитеся, якщо подаруєте йому сертифікат на стрибок з парашутом або політ на параплані. Подарунок для Водолія не обов`язково повинен бути матеріальний, не забувайте про те, що вдалий знак повітряної стихії, відірваною від усього земного.
  • Нова знаменита книжка або колекційний набір фільмів улюбленого режисера обрадує Водолія.
  • Водолії живуть думками в майбутньому, тому можна подарувати що-небудь з техніки самого останнього покоління: фотоапарат, телефон або планшет повинні бути, безсумнівно, тільки що випущеними новинками.
  • Чоловіки Водолії обожнюють свободу, і як наслідок, їм близький дух походів, багать, наметів та іншого. Тому відвідування спеціального магазину, який торгує спорядженням та іншою атрибутикою для туристів, допоможе вам піднести вашому другу або коханому незабутній презент, яким він може похвалитися перед своїми численними друзями.
  • Светр або шарф, пов`язаний своїми руками, дасть зрозуміти вашому чоловікові, що ви дуже уважні до нього, що, безсумнівно, підлестить.

Таким чином, подарунок для Водолія повинен бути нетривіальним, цікавим, таким, що відповідає його інтересам і запитам. І вам потрібно дуже уважно підійти до вибору подарунка для цього знака зодіаку.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!