Що подарувати бичка?

Що подарувати Тельцю?

Серед наших знайомих і близьких, звичайно ж, є люди, що народилися під знаком Тельця. Вони затяті реалісти, вперті, ясно знають, чого хочуть досягти. При виборі подарунка таким людям вам варто звіритися з гороскопом. Адже Тельцю з подарунком потрібно догодити. Сьогодні ми поговоримо про те, що подарувати бичка.

Тельці - які вони

Телець "Він" обожнює музику і мистецтво. Тельці відмінні фінансисти і економісти. До того ж вони вважаються хорошими рукодільники. Люди, народжені під знаком тільця цінують домашню обстановку і побут. Якщо ви хочете подарувати що-небудь з домашнього вжитку, то виберіть таку річ, яка добре впишеться в інтер`єр і буде корисною. Тельці дуже люблять гроші. Вони не образяться, якщо ви піднесете їм такий подарунок. Вони цінують дорогі подарунки. І чоловіки і жінки цього знака люблять золоті прикраси, вироби зі шкіри. Тельці дуже допитливі. Якщо ви вирішили подарувати їм книгу, то нехай це буде дорогий словник або енціклопедія.Тельци є гурманами. Вони обожнюють солодкі та м`ясні страви. Ви можете запросити їх в ресторан або подарувати торт.Тельци дуже акуратні. Тому подарунок для них повинен бути акуратно і красиво упакован.Не забувайте про практичність подарунка. Адже Телець не любить непотрібних і абстрактних подарунків.

Що подарувати бичка чоловікові



Характер чоловіка-тільця можна порівняти з характером цієї тварини. Основними його рисами є грунтовність, впертість і наполегливість. Чоловіки, народжені під ці знаком, жахливі власники. Телець прекрасний сім`янин і господар. Тому не варто дарувати йому непотрібні подарунки. Хотілося б відзначити, що чоловіки вгодовані люблять отримувати задоволення. Це стосується розваг, любові і їжі. Вони люблять красиві речі, екзотичні страви. Не варто дарувати абстрактні подарунки. Подаруйте чоловікові Тельцю то, що він зможе потримати в руках і зберегти.

Подарунок до теляти чоловікові



Розглянемо деякі варіанти подарунків для чоловіків.

  1. Тельці люблять добре поїсти, а ще не проти і самі взятися за куховарство. Якщо у чоловіка Тельця є дачний будиночок або він любить часті поїздки на природу, то подаруйте йому мангал. Такий подарунок прикрасить будь-яка приватна подвір`я і символізуватиме хазяйновитість його власника.
  2. Чоловіки вгодовані дуже люблять шкіряні вироби. Ви можете піднести в подарунок шкіряний аксесуар. Це може бути ремінь, візитниця, портмоне або сумка. Головне, щоб ці вироби були виготовлені з високоякісної шкіри.
  3. Оскільки тілець відноситься до знаку Землі, то йому можна подарувати газонокосарку. Адже представники цього знака дуже господарські і люблять працювати на землі.
  4. Якщо говорити про предмети декору, то вибирати слід річ не тільки за красою, але і по практичності.
  5. З кімнатних рослин чоловікові Тельцю підійде бамбук, бонсай, екзотична пальма, кава.

Що подарувати жінці бичка

Жінка Телець має дуже витончену натуру. Вона любить, щоб подарунок був не тільки практичним, але і, що немало важливо, естетичним і красивим. Жінки Тельці люблять подарунки, які прикрасять їх будинок і їх самих. Вони зустрічають подарунок «по одягу». Тому, перед тим як дарувати подарунок, оформіть його оригінально. Жінки Тельці цінують комфорт. Вони люблять дороге вино, хорошу кухню і солодке.

Подарунок до теляти жінці

  1. Як і всі особи жіночої статі, жінка Телець не встоїть перед піднесеним їй прикрасою. Це може бути золото, срібло, дизайнерські прикраси, вироби з каменів. Ви можете подарувати їй намисто, сережки, кільця, ланцюжок. Але не поспішайте дарувати браслети, оскільки Тельці їх чомусь особливо не люблять. Головне, щоб прикраса була оригінальним.
  2. Хорошим подарунком буде прикраса для будинку. Це може бути картина, незвичайна ваза, оригінальні настінні годинники, постільна білизна, шикарна посуд. Безсумнівно, жінка Телець оцінить, якщо ви подаруєте їй що-небудь з побутової техніки, яка полегшить їй життя.
  3. Жінки-тільці люблять подарунки-талісмани і містичні подарунки. Можете подати в дар іменну зірку. Жінка Телець буде на сьомому небі від щастя.
  4. Якщо ви вирішили подарувати кімнатна рослина, то воно повинно бути рідкісним і незвичайним. Це може бути чайне дерево, орхідея або карликовий гранат.
  5. Жінки Тельці постійно прагнуть добре виглядати. Тому відмінним варіантом подарунка буде подарунковий сертифікат в салон краси.
  6. Оскільки Тельці обожнюють солодощі, то можна подарувати шоколад, цукерки, торт. Тільки красиво їх упакуйте.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!