» » » » Що подарувати козерогові?

Що подарувати козерогові?

Що подарувати Козерогові?

Козеріг - справжній представник своєї стихії. Це один з найбільш раціональних і консервативних знаків. Йому притаманні такі риси, як практичність, працьовитість, впевненість і приголомшлива працездатність. Що подарувати Козерогові? Давайте зараз спробуємо в цьому розібратися.

Що подарувати Козерогові-чоловікові

Яким би видом діяльності не займався ваш Козеріг-чоловік, він гідно оцінить різні статусні подарунки, які будуть мовчки повідомляти оточуючим про його високе становище. До таких подарунків можна віднести дорогі брендові годинники, дизайнерський ручку або краватку, щоденник з іменним логотипом в шкіряній палітурці і т. Д. Якщо ж ви не маєте достатньо коштів, щоб дарувати подібні подарунки, то буде доречним піднести йому щось пов`язане з його захопленням. Це може бути набір інструментів або щось подібне. Але найголовніше, ваш подарунок повинен бути довговічним і практичним.

Що подарувати жінці Козерогу



Жінки-Козероги - природжені бізнес-леді. Вони честолюбні, акуратні і цілеспрямовані. Яскравою косметикою або прикрасами їх не здивуєш. Подарунок жінці Козерогу не повинен бути розумним. Набору каструль або пилососа вона навряд чи буде рада.



Честолюбні «Козерожкі» будуть в захваті від ексклюзивних прикрас, цікавою старовинної речі або букета дорогих квітів. Не забудьте докласти до подарунка листівку з побажаннями, написаними від душі. Представниці цього знаку, надають цьому величезне значення. Який би подарунок ви не вибрали для жінки Козерога, в першу чергу, він повинен підкреслити її унікальність. Не економте на подарунок. Якщо ж ваш бюджет обмежений, краще подаруйте їй просто розкішний букет дорогих квітів. Безпрограшний варіант - це білі хризантеми, червоні або білі троянди або орхідеї. Краще обійдіть без упаковки, яка тільки приховає розкіш квітів. І не забудьте про листівку з побажаннями.

Що подарувати дівчині Козерогу

Дівчина Козеріг, як і всі представники її знака, цінує корисні та практичні подарунки. Однак подарунки обов`язково повинні бути високоякісними. Якщо це прикраси, то тільки дорогоцінні метали і натуральні камені. Біжутерія неприпустима. Якщо це одяг, то вона неодмінно повинні бути поза модою. Шовковий шарф, рукавички з тонкої шкіри стануть відмінними подарунками. Дівчата Козероги не переносять гостромодні і химерності. Тому, якщо ви не впевнені в тому, що ваші смаки збігаються, краще подаруйте їй подарунковий сертифікат в бутик одягу. Дівчата Козероги дуже цілеспрямовані. Тому будь-який подарунок, який допоможе їм наблизиться до своєї мети, буде сприйнятий з радістю. Для ділової дівчини козерога відмінно підійдуть такі подарунки як гаманці, годинники, щоденники (в стриманому оформленні), візитниці, портфелі або ноутбук.

Ідеї подарунків для Козерогів

  • Відмінним подарунком може стати парфум. Тільки не забувайте, що Козероги люблять у всьому сталість. Тому перевагу вони віддають добре перевіреним і відомим запахів.
  • Антикварное старовинне прикраса зі шкіри або каменю теж відмінний варіант подарунка для Козерога. У прикрасах Козероги найбільше цінують натуральність і лаконічність, тому зайве вигадливе, декороване прикраса дарувати не варто.
  • Якщо подарунок ви плануєте піднести вашому колезі, то хорошим варіантом стане якісна і дорога ручка. 
  • Козероги, як і всі представники "зимових" знаків не люблять холод і постійно мерзнуть. Тому можете подарувати теплий плед, який зігріє довгими зимовими вечорами. Можливо, він бурхливих емоцій не викличе, але користуватися ним будуть по повній програмі.

І останнє. Чим би ви не вирішили подарувати вашому Козерога, обов`язково робіть це щиро і з любов`ю. Тоді будь-який подарунок принесе його власнику тільки радість і позитивні емоції.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!