Що подарувати діві?

У будь-якому знаку Зодіаку є свої відмінні риси. Діви знаходиться під заступництвом Землі. Цей знак дуже практичний, його ще можна назвати знаком трудівника. Життя у Дів сама неспокійна і важка, і в порівнянні з іншими знаками Зодіаку, вони більшою мірою потребують моральної підтримки у вигляді добрих слів, подарунків та інших радощів. Що подарувати Діві? В подарунках Діви, в першу чергу, цінують практичність. До вибору подарунка потрібно підійти серйозно і відповідально.

Що подарувати жінці Діві



Вимогливою Діві догодити з подарунками досить легко - її треба просто прямо запитати про це. Вона з радістю розповість Вам у всіх подробицях, який саме подарунок вона хоче отримати.

  1. У Діви досить незвичайні бажання, тому вгадати з подарунком буде складно. Тільки близькі, які знають її від і до »зможуть догодити подарунком.
  2. Діви терпіти не можуть безлад і хаос, тому можете подарувати те, що допомагає впорядкувати і систематизувати всі її речі. Наприклад, це може бути скринька з великою кількістю відділень або ж комод для одягу.
  3. Не варто дарувати Дівам непотрібні подарунки у вигляді непотрібних сувенірів, вони тільки буде захаращувати кімнати і, тим самим, дратувати Діву.
  4. Хорошим подарунком будуть різні ювелірні прикраси. Але врахуйте, дуже часто Діві не вистачає часу на себе кохану, тому у всіх прикрасах, як і в одязі, Діви цінують універсальність і консерватизм. І якщо кольє, яке Ви їй подарували можна одягнути не тільки в ресторан, але і на роботу, цей подарунок їй точно припаде до душі.
  5. Дівчата Діви дуже господарські, тому подарунок у вигляді соковижималки, хлібопічки, вафельниці і інший кухонної техніки буде як не можна до речі. Сюди ж можна додати ще таку практичну і необхідну річ в господарстві як ноутбук або, наприклад, телефон.
  6. Якщо в якості подарунка Ви вирішили вибрати парфум, то знайте, що Дівам підійде делікатний, дуже м`який аромат, з легким природним мотивом квітів і трав.
  7. Якщо Ви все-таки не знаєте, що подарувати дівчині Діві, то скористайтеся універсальним прийомом - купіть подарунковий сертифікат, наприклад, магазину парфумерії або одягу. Повірте, це буде найкращий подарунок для Діви.

Що подарувати Діві чоловікові

  1. Чоловікові Діві досить складно догодити в чому-небудь, і якщо Ви боїтеся помилитися з вибором подарунка, наприклад, на День народження, то найрозумніше буде подарувати гроші.
  2. Чоловікові стане в нагоді такий практичний подарунок як планшет, навігатор для автомобіля, автоакустика, мобільний телефон, або наприклад, набір інструментів.
  3. Якщо Ви знаєте про хобі чоловіка Діви, то тоді можна подарувати щось, пов`язане з його захопленнями. Можливо, це буде набір вудок, якщо він захоплюється риболовлею, або якщо він колекціонер, то який-небудь рідкісний предмет для його колекції.
  4. Оригінальні подарунки теж вітаються, особливо якщо вони ще й функціональні. Наприклад, електронна фоторамка або незвичайний будильник, що імітує світанок і спів пташок.
  5. Подарунок для чоловіків Дев повинен бути не тільки практичним, але і підібраний зі смаком. Якщо ви погано знаєте чоловіка, то краще подарувати універсальний подарунок, будь то класичний галстук, що підходить під всі сорочки або, наприклад, похідний термос. Якщо чоловік Діва Вам близький, то й подарунок повинен бути відповідним - нова і цікава книга по його смаку, або яка-небудь забавна іграшка в салон його автомобіля.
  6. Будьте обережні з таким подарунком як алкоголь, так як Діви дуже ретельно стежать за своїм здоров`ям, і знають, що їм потрібно, а від чого їм краще відмовитися. Тому, такий подарунок можна піднести, якщо Ви точно знаєте переваги Дев в їжі та напоях.


Тепер Ви знаєте, що подарувати Діві. Насправді, найкращим подарунком для Діви буде оригінальний, і навіть несподіваний подарунок. У будь-якому випадку, перш ніж вирішите, що подарувати, краще уточніть переваги цього знака Зодіаку, щоб не прогадати з подарунком.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!