» » » » Що подарувати стрільцеві?

Що подарувати стрільцеві?

Що подарувати Стрільцеві?

Всі, хто народився під знаком стрільця, а це з 23 листопада по 21 грудня, перебувають під владою стихії Вогню. Під цим знаком народилось дуже багато мандрівників. Тому ви легко зможете підібрати подарунок власникові цього знака Зодіаку. Що подарувати стрільцеві? Це може бути і чемодан, і казанок, і глобус, і човен, і рюкзак, і бінокль. Особливо стрілець оцінить, якщо ви йому подаруєте подорож куди-небудь, будь то в тайгу або ж в теплу курортну країну. Він буде, безсумнівно, радий навіть звичайної прогулянці на якомусь катері, нехай вона буде навіть по річці в його місті.

Що подарувати чоловікові стрільцеві



Перш ніж вибрати подарунок для чоловіка стрільця, вивчіть риси його характеру. Знаючи особливості характеру даного знаку Зодіаку, ви легко підберете йому корисний подарунок. Чоловік стрілець любитель всяких подарунків, і це важливо пам`ятати.

  • Як вже ми говорили, він зрадіє будь-якої речі, яку можна буде брати з собою у відрядження або в подорож. Підбирайте в якості подарунка практичну річ, вона повинна ще й принести задоволення чоловікові-стрільцеві. Ідеальним подарунком для чоловіка, володаря цього знака Зодіаку вважається подарунок-поїздка.
  • Якщо ж ваш подарунок буде незвичайним і оригінальним, то ви змусите цим серце стрільця битися сильніше в передчутті радості.
  • Ви стикаєтеся з труднощами, при виборі подарунка чоловікові-стрільцю? А підберіть ка подарунок оздоровчого, спортивного характеру. Так як чоловік, що народився під знаком Стрільця, спортивно розвинений, він напевно захоплюється якимось видом спорту. Так що, чоловік стрілець зрадіє гольфу, курсу дайвінгу, пейнтболу або ж польоту на вертольоті або повітряній кулі.
  • Особливо цінують Стрільці ті речі, які гарантують їм комфорт і надійність. Багатофункціональні прилади, такі як ноутбук або телефон, порадують чоловіка-стрільця.
  • А найголовніше, коли будете підносити подарунок Стрільцю, не забудьте додати ласкаві і хвалебні слова на адресу іменинника, підкресліть ними його гідності. Цим ви ще більше ощасливите чоловіка-стрільця!
  • У разі, якщо вам все таки не вдалося підібрати стоїть подарунок для Стрільця, то подбайте універсальну річ, яка підійде для такого торжества. До таких можна віднести різні статуетки або ж свічники, що символізують цей знак Зодіаку. Відмінно підійде в якості подарунка колекційну зброю, яке відмінно виділить індивідуальність Стрільця.

Що подарувати жінці стрільцеві



Жінкам-стрільцям догодити з подарунком важче. Це обгрунтовується тим, що вони є суперечливими натурами. Але все ж, давайте розберемося, що подарувати дівчині стрільцеві?

  • Так як жінка стрілець натура незалежна, то і подарунки вона любить дарувати щедрі. У той же час вона дуже вимоглива і примхлива. Тому замість вона любить отримувати фінансові вкладення і увагу до себе по максимуму.
  • Не даруйте жінці-стрільцеві стереотипні і сіренькі речі, так як такий подарунок може навіть засмутити її. Жінки, що народилися під знаком Стрільця, не терплять жадібності і формальностей у виборі подарунка. Тому, щоб задовольнити бажання жінки-стрільця, піднесіть їй дорогий, щедрий, добротний подарунок.
  • Шукаючи подарунок для жінки Стрільця, врахуйте, той факт, що вони натури мрійливі. Якщо вам вдасться реалізувати одне з їхніх мрій, то вважайте, що ви зробили їм гідний подарунок. Порадувати таку жінку може і квиток на балет, і путівка в курортну країну або ж закордонний тур.
  • Також в захват приведуть її і дорогі предмети одягу, аксесуари та прикраси, різні сувеніри з екзотичних місць нашої планети. Оцінить жінок Стрілець і техніку, таку як мобільний телефон, ноутбук, кінокамеру, фотоапарат.
  • Жінки Стрільці люблять як тварин, так і рослини. Піднесіть їм такий подарунок, і вони, безсумнівно, зрадіють. Не забудьте про розкішному букеті і про щирих компліментах.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!