» » » » Чи підходить стрілець стрільцеві?

Чи підходить стрілець стрільцеві?

Чи підходить Стрілець Стрільцю?

Шанувальники гороскопу часто шукають в ньому відповіді на питання не тільки, що стосуються самих себе, свого майбутнього і сьогодення, а й сумісності з партнером. Любов любов`ю, вважають вони, а до зірок все ж треба прислухатися. Щоб обговорювати сумісність тих або інших знаків Зодіаку, потрібно, в першу чергу, знати особливості і особисті характеристики кожного з них. Наприклад, що вийде з союзу двох однакових знаків? Чи підходить Стрілець Стрільцю?

Для початку давайте розберемося хто такі Стрільці, що вони з себе представляють. Народжені під цим знаком люди емоційні, часто суперечливі. Вони постійно прагнуть до змін, гострі відчуття - це те, без чого стрільці не уявляють життя. Союз двох Стрільців може стати або ідеальною парою, або перетворитися на справжнє пекло постійних скандалів і з`ясувань відносин.



Щоб уникнути другого варіанту, бажано, щоб у партнерів були спільні інтереси, хобі, тому що захоплюються стрільці рідко здатні на такий подвиг, як відволіктися від улюбленого заняття заради іншої людини. Іншими словами, дружина-Стрілець, захоплива танцями, навряд чи умовить ходити на заняття свого сСрельца-чоловіка, що марять скелелазінням. Все, що Стрільцю не цікаво, здається йому безглуздою тратою часу і сил. Сварки в союзі Стрільців майже неминучі в силу їх емоційності. Але при цьому Стрільці швидко прощають і забувають образи.

Чи підходить Стрілець Стрільцю, не можна вирішити відразу. Як правило, люди цього знака витрачають досить великий час, щоб «притертися» один до одного. І тільки через деякий час, відкриваються партнеру. Стрільці - актори по натурі. Серед зірок кіно і театру чимало представників цього знака Зодіаку. Створюючи союз двох стрільців, готуйтеся грати. Головне, заздалегідь домовитися про розподіл ролей і правилах гри. І пам`ятайте, що справжня любов сильніше зіркових законів. Якщо ви хочете бути разом, просто вчіться прислухатися один до одного, йти на компроміси і все у вас вийде.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!