» » » » Який знак зодіаку підходить козерогові?

Який знак зодіаку підходить козерогові?

Який знак зодіаку підходить Козерогові?

Козероги - наполегливі і працелюбні люди. Вони з особливою відповідальністю підходять до відносин і не терплять обману. Але який саме знак зодіаку підходить Козерогові? Про це і піде мова далі в нашій статті.

Овен

У Козерога є великі шанси побудувати довгий союз з Овном. Адже у них дуже схожі характери і світогляд. Але важливо пам`ятати, що в такому союзі буде два лідери, тому партнером часто потрібно йти на компроміс.

Телець

Хто ще зодіаку підходить Козерогом? Телець. З цим знаком зодіаку можна скласти ідеальну пару. Адже в обох безліч амбіцій, планів і прагнень. Вони будуть разом долати труднощі і насолоджуватися успіхами. Між Тельцем і Козерогом, як правило, спостерігається гармонія і перспективи тривалих відносин.

Діва

Оскільки Діва і Козеріг консервативні, спокійні і практичні, то їм нескладно побудувати міцний союз. Така пара буде щаслива, навіть не дивлячись на скромний побут. Можливо, Діва іноді буде підганяти Козерога, але це лише для того, щоб партнер досяг успіхів.

Скорпіон



Скорпіон в стосунках найчастіше домінує над Козерогом. Але, як правило, це не заважає побудувати партнерам міцні і тривалі відносини. Вони зможуть пережити разом навіть найважчі часи, постійно підтримуючи один одного.

риби

У цих знаків дуже висока сумісність. У цих відносинах домінувати буде саме Козеріг. При цьому партнери будуть гармонійно доповнювати один одного і стримувати негативні емоції, щоб не засмутити свою другу половинку.

При цьому Козерогам слід утриматися від відносин з наступними знаками

  • Близнюки;
  • ваги;
  • Водолій;
  • Лев.

Також вам можуть бути цікаві ці статті:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!