» » » » Як вести себе з козерогом?

Як вести себе з козерогом?

Як вести себе з Козерогом?

Характер Козерогів стриманий, холодний, потайний. Вони володіють холодним, практичним, проникливим розумом, розважливі і розважливі. Тому їх дії завжди обдумані, завбачливі і обережні. Імпульсивність, емоції, необачність їм не притаманні. З таким набором якостей до них нелегко приступитися, а тим більше зачарувати, але тим не менше це можливо, головне знати, як поводитися з Козерогом, а також його слабкі місця.

Чоловік-Козеріг і особливості його натури

Чоловіки-Козероги є консерваторами і реалістами. Вони суворі, тверді і дуже практичні. Тільки успіх рухає їх вперед, змушуючи долати труднощі йти до своєї життєвої мети. Вони заздалегідь планують роботу, намічають схеми, опрацьовують деталі.

Про свої особисті проблеми і справах чоловіки-Козероги не говорять, вміло приховуючи свої почуття неприступністю. Вони прекрасні працівники, часто досягають висот завдяки власній працездатності та працьовитості, і в старості вони досить забезпечені. З себе представників цього знака виводить, коли ситуація виходить з-під контролю. Чоловіки-Козероги - вірні і надійні партнери, але в більшості випадків одружуються пізно. Але їх другій половинці доведеться нелегко, так як вони свої почуття висловлюють дуже скупо, але до сім`ї ставляться з величезною відповідальністю, оберігають її від усіх негараздів. Якщо ви розглядаєте Козерога, як супутника життя, то вам доведеться приготуватися дбайливо, доглядати за ними, тільки тоді ви зможете побудувати міцну сім`ю.

Жінка-Козеріг і особливості її характеру



Жінки-Козероги відрізняються серйозністю, тверезістю, розважливістю, ощадливістю, скритністю і прагненню до самостійності. У них практичний, холодний розум. Їм подобатися жити в своєму внутрішньому світі. Вони вміють правильно поставити мету в житті і досягти її. Жінка-Козеріг - це "залізна леді", вона впевнена в собі, безкомпромісна, вимоглива. Представниці цього знаку відмінні керівники і політики. Варто відзначити, що краса жінок-Козерогів з роками тільки зростає, і вона виглядають в бальзаківського віку набагато краще, ніж в юності. Але доглядати за ними справа не з легких. Вони не схильні до флірту, їх залучають тільки серйозні відносини.

До вибору шлюбного партнера вони підходять відповідально, і вибирають вони собі його самі, і ніколи не погоджуються на інший варіант. У родині жінки-Козероги - строгі матері і вимогливі дружини: всім членам сім`ї визначають цілі і обов`язки. Якщо на їх шляху зустрічаються труднощі і кризи, то вони рятуються роботою. Слід зазначити, що і чоловіки і жінки цього знака вкрай рідко розлучаються, що є їх безсумнівним плюсом. Тепер ви знаєте, як поводитися з Козерогом, і зможете легко завоювати його.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!