Що люблять козероги?

Що люблять Козероги?

Найчастіше козерога можна зустріти на шляху до вершин суспільства. З усього, що люблять козероги, найважливішим для них залишається влада. До мети вони просуваються тихо, без зайвої суєти. Оскільки козероги в більшості своїй тихі і непримітні створити їх зовнішній портрет непросто. Спільною рисою можна назвати, хіба що, прискіпливий завзятий погляд темних очей. Заспокійливий голос не в змозі приховати тверду як камінь натуру.

Що люблять чоловіки - козероги

Козероги глибоко поважають сивину і традиції предків. Можливо, тому вони живуть довго, і їх душа тільки молодше стає з роками. Вони люблять смітити порадами, але втручатися в чужі справи - ніколи. Люблять темні кольори і відтінки. Сильні, міцні, але одночасно боязкі і м`які, вони люблять самотність і в той же час жадають спілкування.

При виборі нареченої козерог шукає господиню і матір, здатну справити позитивне враження на друзів і начальство. Невміння висловити свої почуття словами не зменшують його заслуг перед сім`єю. Козеріг вміє подбати про добробут, щоб дати дружині можливість займатися вихованням дітей, а дітям - підготовкою до самостійного життя. Сувора внутрісімейна дисципліна забезпечує виконання всіх вимог батька і дає право розраховувати на його подяку.



Чи любить козерог романтичні відносини і вечерю при свічках? Скоріше немає. Прагматичний, націлений на досягнення чогось значимого, характер, не дозволить йому забути про практичну сторону. Підходячи навіть до самого незначного питання, він старанно проаналізує всі «за» і «проти», реалістично оцінить перспективи і прийме рішення. Тільки тверезий розрахунок і ніяких сподівань на удачу.

Що люблять жінки - козероги

Аналогічно чоловікові, жінка - козеріг мріє досягти високого становища серед собі подібних або, на худий кінець, отримати в чоловіки начальника. Для досягнення мети використовує не помаду і кільця, а старання і старанність на роботі. Все це при тому, що більшість з них настільки жіночні, що будь-який кавалер готовий негайно запропонувати дамі своє заступництво.

Постійна необхідність вибирати між будинком і кар`єрою робить з одних жінок - козерогів зразкових домогосподарок, а з інших - досягли чималих висот бізнес-леді. Але для всіх притаманна любов до батьків, для яких вони можуть бути єдиною, але надійною опорою. Якщо козерог любить щось більше, ніж батьків, то тільки дітей. Любов до дітей виражається в строгості виховання для їхнього ж блага. Щирі почуття проявляються тільки при виборі покупок для нащадків, коли їм забезпечено тільки найкраще.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!