» » » » Який він, чоловік-козеріг?

Який він, чоловік-козеріг?

Який він, чоловік-Козеріг?

Чоловіка-Козерога можна порівняти з пізнім квіткою. Оскільки він дозріває пізніше своїх однолітків для серйозних стосунків, але набагато довше зберігає молодість душі і тіла. І розкрившись, любов Козерога горить рівним, постійним вогнем, навіть коли у більшості людей вогник вже давно погас. А який він чоловік-Козеріг?

Як за кам`яною скелею

Чоловік-Козеріг. Він серйозний і цілеспрямований, лякає своєю амбітністю людина. Він працьовитий, упертий, самолюбний. Іноді може здатися, що він уже народився дорослим. Почуття обов`язку, відповідальності у нього не позичати. Він стурбований тим, щоб розбагатіти, і шукає кумирів в сфері світу грошей і високого становища. Він нестерпний, особливо підлітком.

Найчастіше такі чоловіки чують тільки себе, не дивлячись на те, що вони інтроверти. На роботі доводять свою точку зору - і це тільки півбіди. Якщо він також буде звертатися зі своєю коханою, то його витримає далеко не кожна жінка.

Чоловік-Козеріг може брехати по дрібницях. Він злегка перебільшує і примножити свої достоїнства - це частина його іміджу.

Друзів у них майже ніколи немає. З тими, хто нижчий за нього за званням, він вважає за краще не зв`язуватися. А ті, хто вище, не помічають його, хоча він будь-якими способами намагається домогтися з розташування. Хіба що можуть залишитися друзі дитинства, і то, які б їм пишалися.

Але з часом чоловік-Козеріг вчиться розважатися. І навіть знаходить задоволення в простих людських радощах життя. Можна сказати інакше, ніж чоловік-Козеріг стає старше, тим приємніше з ним спілкуватися. Тому, незважаючи на амбіції, цього знаку не заважає бути палким коханцем і шукати собі дружину.



І якщо вам сподобався брутальний чоловік - Козеріг, то завоювати його ні так вже й важко. Які жінки подобаються чоловікам козерогам?

Якщо полюбить, то назавжди

Перша думка не завжди оманливе. Він дійсно сильний, суворий, честолюбний і наполегливий. Але з іншого боку в ньому ховається дуже ніжний і веселий мрійник. Він боязкий і більше всіх потребує уваги.

Перш за все його обраниця повинна виглядати доглянутою і зі смаком одягнена, але не в якому разі не робити Ейфелеву вежу на голові і поливати себе з ніг до голови духами.

Він не буде закидати ваш телефон і пошту повідомленнями. І наврядчи буде особливо витрачатися на подарунки. Але не турбуйтеся, потім вся ваша любов окупитися сповна.

Йому потрібно давати особистий простір і іноді побути на самоті. І спілкуватися з ним потрібно дуже дбайливо, якщо ви не хочете наштовхнутися на холодність і відчуженість.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!