З ким сумісні барани?

З ким сумісні Овни?

З якими знаками сумісний Овен

З ким Овна краще будувати відносини? Марс обдарував Овнів вогнем, пристрастю, широкою душею. З ким же бути, а кого краще уникнути?

Овен + Овен, Телець

Чоловік наполегливий, пристрасний і легко погоджується на шлюб. Але в родині пара не складається і часто шлюб розпадається. Народження дитини може врятувати шлюб, особливо якщо чоловік - глава сім`ї. Щоб не набриднути один одному - відпочивайте частіше нарізно. Тельцю треба витримати істеричність Овна і не пригадувати йому давні конфлікти.

Овен + Терези, Стрілець, Водолій

Краща сумісність. Ось з ким сумісний Овен найкраще. Вони можуть жити в повазі, підстьобуючи один одного до розвитку. У шлюбі злети і падіння, як у всіх сімей. Однак, вимогливість Терезів може доставляти Овна занепокоєння і дискомфорт. Зате Овен дасть динаміку, пристрасть, відкриє горизонти.

Овен + Близнюки, Діва

Боязкий за вдачею Близнюк довго не підпускає до себе Овна. А той, у свою чергу, проявить натиск і спугнёт Близнюка. Якщо ж шлюб укладено - не давайте нудьгувати Близнюку. Діві ж необхідно бути чесною з самою собою, і в підсумку, з Овном.

Овен + Лев, Риби



Зовні самі сумісні знаки з Овном, насправді будинку будуть страждати. Лев захоче переважати над Овном, буде його пиляти. Якщо Овен поступиться - союз цілком буде хороший. З рибками треба бути відвертим і якщо Риби зможуть відповісти тим же - все складеться. Треба чимось жертвувати заради сім`ї.

Овен + Скорпіон, Козеріг

Не зовсім відповідний союз. Союзи прекрасні в сексі! Пристрасть, відкриття та експерименти. Сумісні для нетривалих стосунків, а не для сім`ї. Тут Скорпіон буде вічно ображатися на Овна, а Овен страждати. Козеріг замучить своєю дріб`язковістю і холодом.

Овен + Рак

Якщо знаки типові - союз приречений на протидію. Овен активний, палає неприборканої енергією, а Рак буде намагатися прив`язати його до себе, позбавляючи відвертих розмов, ревнуючи і відмовчуючись.

Враховуйте, з якими знаками сумісний Овен, і будуйте своє життя, любов і відносини.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!