» » » » Які знаки зодіаку сумісні?

Які знаки зодіаку сумісні?

Які знаки зодіаку сумісні?

Що б не говорили вчені з приводу астрології, вона все ж продовжує цікавити людей. І з роками цей інтерес не тільки не зменшується, а й продовжує зростати. Багато звіряють своє життя з гороскопом, і питання, які знаки зодіаку сумісні один з одним, їх дуже цікавить.

Нижче перераховані сумісності всіх знаків зодіаку.

Овен

Один з найбільш непоступливих знаків. У любові цей знак воліє самостійно не тільки вибирати партнера, але і завойовувати його. Найкраще Овни знаходять гармонію в любові з Близнюками, Левами, Стрільцями та Водоліями.

Телець

Головна риса Тельців у відносинах - почуття власності, що нерідко заважає будувати благополучні відносини. Ідеальна пара для Тельців - Рак, Діва, Козеріг, Терези. У таких союзах обидва знака будуть не тільки щасливі, але і успішні.

Близнюки

Відрізняються влюбливість, непостійністю, здатні на раптовий шлюб і такий же швидкий розлучення. Щоб утримати Близнюка біля себе, потрібно постійно змінюватися. Добре сумісні з таким знаками, як Овен, Близнюки, Терези, Лев, Водолій.

рак

Серед інших знаків зодіаку Раков відрізняє чуттєвість і емоційність. Самі походящие для Раків знаки зодіаку - Телець, Діва, Скорпіон, Риби. Також можливий сприятливий союз з Левом, тільки якщо обидва підуть на взаємні поступки.

Лев

Виняткові риси Льва - гордість і одночасна пристрасність. Леви шукають собі партнера, який відрізняється привабливою зовнішністю. Ідеальне поєднання для цього знаку - Овен, Близнюки, Терези, Стрілець.

Діва

У відносинах Діви дуже меркантильні - вони шукають не тільки матеріальну, а й практичну вигоду. Головне в другій половинці - чесність, вірність, порядок. Ідеальний партнер для Діви - Телець, Рак, Терези, Козеріг.

ваги



Для ваг гармонійний і успішний союз - життєва необхідність, адже без цього вони не відчувають повноцінність. Побудувати урівноважений і успішний союз вони можуть із Близнюками, Левами, Дівамі і Водоліями.

Скорпіон

Ще один знак, що відрізняється високою чуттєвістю. Союз саме з цим знаком характеризується міцністю незалежно від того, чи оформлені відносини офіційно. Скорпіони поєднуються з раками, Стрільцями, Козерогами, Рибами.

Стрілець

Стрільці підбирають собі неординарних і виділяються партнерів. Причому для них не важлива ні релігія, ні раса - вони з радістю підуть за улюбленим куди завгодно. Ідеальна пара для стрільців - Овен, Лев, Терези, Водолій, Скорпіон.

Козеріг

Навіть в любовних відносинах Козероги зберігають холодний розум. Якщо Козероги будуть впевнені у своєму партнері, то відносини можуть тривати нескінченно довго. Для цього знака підходять Телець, Діва, Скорпіон, Водолій.

Водолій

Партнери цього знака - оригінальні і неповторні. Одна з головних рис Водоліїв - волелюбність, так що окільцювати їх вельми важко. Гармонію у відносинах Водолії знайдуть з Овнами, Близнюками, Терезами, Козерогами і Рибами.

риби

Саме Риби здатні на справжню і щиру любов. Вони здатні забувати і прощати всі недоліки тим, до кого вони відчувають сильні почуття. Риби поєднуються з Раком, Скорпіоном і Водолієм.

У нашому розділі Сумісність знаків зодіаку ви більш детально можете дізнатися, які знаки зодіаку сумісні між собою для любові, дружби або робочих відносин.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!