Хто підходить до теляти?

Хто підходить Тельцю?

Важко заперечувати, що час і дата народження дуже впливають на характер людини.

Якщо враховувати знак Зодіаку при спілкуванні, то можна будувати відносини з найбільш підходящим зодіаку людиною, уникнути безлічі помилок.

Тельці - які вони?

Телець відноситься до знаків Землі. Всіх представників земних знаків відрізняє грунтовність, надійність, раціональність. Вплив планети Венери обдарував Тельців якостями, дуже сприятливими для щасливого шлюбу і міцної сім`ї. Тельці часто фінансово благополучні, дуже вірні, люблять дітей і з задоволенням займаються облаштуванням побуту. Однак Тельці ревниві, уперті і норовливі.

Хто підходить Тельцю за знаком Зодіаку?

Звичайно, найбільш підходящими партнерами для домовитих Тельців є представники земних знаків - Діви і Козероги. Можливий хороший союз Тельця з Тельцем, якщо подружжя навчаться поступатися один одному. У союзі Телець-Діва краще, якщо Телець - чоловік, так як Тельці більш владні і набагато більше цікавляться фізичною стороною любові.



У сексуальній сфері дуже гармонійні відносини у Тельців зі знаками Води - Скорпіонами, Рибами, раками. У Рибах Тельця привертає їх витонченість і висока духовність, а Риби цінують в тільце надійність, захист і впевненість у завтрашньому дні. Дуже хороші, практично ідеальні відносини виходять у Раків і Тельців. У цих знаків багато спільного - обоє люблять комфорт, достаток, стабільність і домашній затишок. Життя з Раком - тиха гавань.

Дуже цікавими і яскравими виходять союзи Тельців зі знаками Вогню: Овнамі, Левами і Стрільцями. Упевнені в собі Тельці залучають жінок знака Вогню. Львів - найяскравіших представників Вогню - залучає і зачаровує щире чарівність Тельців. Особливо вдалими можуть бути такі відносини, якщо знаки Вогню вже "нагулятися" і готові будувати серйозні стосунки. В інших випадках відносини зазвичай пристрасні, але не дуже стабільні. Поява дітей допомагає зміцнити і стабілізувати шлюб.

Найбільш несприятливі взаємини виходять у Тельців і знаків Повітря. Мабуть, складно уявити собі більш невдалі союзи. Єдиний виняток тут можливо з Терезами за умови, що обидва партнери зможуть бути терпимими і уважнішими один до одного і поважати особисту свободу свого обранця. Якщо у Тельця і Терезів знайдуться спільні інтереси, особливо якщо це буде спільна творчість, то у такого шлюбу є всі шанси стати щасливим і довгим.

Дізнатися більше про характер Тельця і його сумісності з іншими знаками можна в наступних статтях:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!