Як зрозуміти тільця?

Як зрозуміти Тельця?

Зодіакальний знак Телець починається 21 квітня, але протягом 7 днів не набирає повної сили. Тільки з 27 квітня до 20 травня знак знаходиться в зеніті.

Характер і темперамент Тельців

У людей, що з`явилися на світ під цим знаком, є дивовижна влада над іншими, навіть якщо вони не користуються нею. Адже як зрозуміти Тельця з його миролюбністю і терпінням, чутливістю і сентиментальністю, якщо потреба в гармонії змушує людей цього зодіакального знака миритися багато з чим? Але не завжди буває так гладко, іноді терпінню Тельців настає кінець.

Тельці схильні уникати гучних суперечок і довіряти своїм сприйняттям, більш заснованому на почуттях, ніж на умовиводі. Вони вибирають роль обережного спостерігача, що віддає перевагу спочатку все добре продумати і тільки потім робити висновки.

Телець в стосунках

Тільки улюблена їм жінка знає, як зрозуміти чоловіка Тельця. Оскільки в своїх почуттях Телець ніколи не відступає від власного вибору, в своїй захопленості він здатний йти до кінця. Пристрасть представників знака Тельця проявляється поступово і зростає непомітно і повільно.

Любов Тельця приховує невичерпні ресурси. Вона глибоко ніжна, зворушлива, нічим не ускладнена і триває довго. Якщо Телець подолає ревниву власницьку струнку, коханця краще, ніж він, не знайдеш.



Чутливість Тельця значніше сексуальних відносин, і у партнера навіть не виникає сумніву, як зрозуміти, що подобаєшся Тельцю. Це видно по його трепетному відношенню до коханої особи - для людей, народжених під знаком Тельця, має силу романтичний старомодний обітницю вічної вірності. Причому подібні почуття притаманні представникам знака в будь-якому віці.

Вони хочуть повністю володіти своїми улюбленими і самі належать їм до кінця. Чоловіки-Тельці - віддані коханці, їм приносить задоволення забезпечувати своїх обраниць розкішшю.

І якщо обраниця не відає, як зрозуміти хлопця-Тельця, коли він впадає у відчай, не хоче примирень, то вона повинна осмислити, що він - власник. Сильна половина цього знака не конкурує з іншими суперниками, поділяє з ними свою улюблену, не знає компромісу в любові. Чоловіки-Тельці не прощають обманів і зрад.

Шлюб з Тельцем не бере до уваги можливість розлучення, а розрахований на повну гармонію. Тельці не люблять сварок, досягають успіху в сімейних відносинах, стають ніжними батьками. Тельцям не слід вступати в шлюб зі Скорпіоном, і не дуже гармонійним буде шлюбний союз з Козерогом, Раком, Левом, Водолієм, Рибами і Дівою.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!