Що не любить тілець?



Що не любить Телець?

Телець - дуже надійний і міцний знак зодіаку. Він відноситься до стихії землі, тому люди, що володіють цим знаком дуже практичні. Отже, що не любить тілець - вгодовані не люблять матеріальної нестабільності і місць, де їм некомфортно. Це люди, які люблять у всьому порядок. Ні вміють відчувати красу і створювати її. Серед них багато дизайнерів, тому вони категорично не терплять некрасиво одягнених людей. Тельці дивують своїм спокоєм. На перший погляд вони - дуже мовчазні. Але це тільки перше враження. Вони дуже терплячі і завжди йдуть до своєї мрії, не вимагаючи ні у кого допомоги. Вони просто не звертають уваги на перешкоди. Самостійні. Тельці не терплять голих ідей, результат завжди повинен бути для них позитивним.

Чоловіки-тільці

  • Чоловік-Телець - чарівний, упевнений, і завжди планує свій завтрашній день. Він не потерпить біля себе жінку, своїми манерами схожу на чоловіка, з гучним голосом, неохайну і недоглянуту. Також чоловіки-Тельці не люблять, коли їх лають, або суперечать їм.
  • Говорячи про те, що не любить тілець, варто відзначити, що тільці просто категорично не терплять зради. За своєю природою вони - власники. Тому їм часто вдається будувати міцну сім`ю і будинок.

жінки вгодовані

  • Жінка-Телець завжди повинна відчувати задоволення, щоб вона не робила. Вона не терпить не справжній чоловіків, і людей, які їй не подобається - просто уникає. Жінка-Телець теж дуже не любить незручних і некомфортних речей, наприклад светри, який колеться. Вона також не любить, коли їй заперечують, і неважливо, де і хто.
  • Жінка-Телець, яка стала мамою, швидше для своїх дітей - один. Але вона не виносить неслухняності і неакуратності, так як це дуже сильно виводить її з себе.
  • Жінка-Телець - дуже сильна жінка, вона не терпить слабкість в будь-якій формі, має ніжний голосом, і шалено сексуальна. Дуже смачно готує і ніколи не запросить на вечерю того, хто їй не подобається.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!