» » » » Що подобається скорпіонам?

Що подобається скорпіонам?

Що подобається Скорпіонам?

Якого це, бути Скорпіоном? Іноді людям цього знака складно зрозуміти себе самих. А вже для оточуючих звички і поведінку Скорпіонів залишається абсолютно незрозумілим. Відкриє завісу опис характерних рис знака.

  • Скорпіони дуже емоційні і суперечливі. Так, вони люблять захоплюватися якоюсь справою або ідеєю, занурюватися в бурхливу діяльність з головою, а потім раз - і різко охолонути. Коли Скорпіону нудно, він не буде доробляти роботу.
  • Скорпіонам до душі комфортне життя. Вони люблять отримувати подарунки, їм подобається відчуття затишку, життя з шиком. Вони властолюбні і не терплять підпорядкування кому-небудь.
  • Скорпіон обожнює бути в центрі уваги, викликати своєю персоною захоплення, спілкуватися.

Що подобається Скорпіонам-жінкам?

Для представниць жіночої статі, що належать цьому знаку зодіаку, характерні пристрасність, палкість, емоційність. І все це ховається під маскою незворушності і навіть якоїсь холодності. Жінку-Скорпіона обчислити непросто, але в спілкуванні швидко розкривається її суть. Їй потрібен чоловік, який буде давати яскраві емоції - нудні відносини Скорпіона не задовольнить. Поруч з чоловіком, якого жінка-Скорпіон любить, вона стає його головною опорою, підтримуючи його в усьому.

Що подобається Скорпіонам-чоловікам?



Вони яскраві і чарівні, люблять екстремальні види спорту і усілякий ризик. Представник цього знаку незалежний, владний, рішучий. Він любить добиватися жінок, дарувати подарунки, влаштовувати приголомшливі сюрпризи - з ним не засумуєш. Скорпіони не терплять нещирості, облуди. Їх залучають цікаві жінки, які оцінять їхні вчинки, увагу і будуть готові визнати непохитний авторитет чоловіка в стосунках. Зайву доступність Скорпіони не люблять - це нудно.

Загалом, Скорпіони складні натури, але привабливі. Більше про представників цього знака розкажуть матеріали:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!