Який він: скорпіон?

Який він: Скорпіон?

Чи доводилося вам слухати співрозмовника з відкритим ротом, навіть якщо всі його висловлювання суперечили вашим переконанням? При цьому вас як магнітом тягнуло до такої людини і від нього виходила майже магічна сила? Значить, ви частково знаєте, який він - Скорпіон. Розповімо докладніше про представників цього таємничого знака.

Чоловік-Скорпіон

Це безперечний лідер і бунтар. Де б він не виявився, навколо буде багато слухачів, частина з яких буде тремтіти перед силою його особистості, а інша - тихо ненавидіти його за такий успіх. У будь-якому випадку в тіні він не залишиться: занадто яскрава індивідуальність, щоб залишитися непоміченою.

Саме тому у чоловіків-Скорпіонів нерідко багато ворогів серед представників своєї статі. І не тільки тому ... Читайте також нашу статтю Який він, чоловік-Скорпіон.

Такі особистості, відповідно, мають великий успіх у жінок. Прекрасна стать тягне до них, як метеликів на світло. Таке порівняння наводиться неспроста: у більшості випадків вони сильно обпікаються. Наскільки швидко у чоловіків цього знаку спалахує пристрасть, настільки різко вона згасає. І він відразу переходить до наступної "жертві", спалюючи все мости. Читайте по темі статтю Що люблять Скорпіони.



Скорпіони - небезпечні особистості, які прагнуть до нових відчуттів у всьому. Однаково легко вони шукають змін як в сфері діяльності, так і в особистих відносинах. Якщо ви вирішили пов`язати долю з чоловіком-Скорпіоном, сто разів подумайте і тільки потім кидайтеся у вир з головою. Є лише маленький шанс, що ви опинитеся тієї щасливиць, якої він подарує серце. Однак в цьому випадку ваші випробування віддадуть вам у вигляді справжньої чоловічої любові. До речі, вам можуть стати в нагоді статті Чоловік-Скорпіон. Як себе вести і Як закохати в себе Скорпіона.

Жінка-Скорпіон

Владні представниці жіночої статі часто ставляться саме до цього знаку. Вони досить егоїстичні і майже завжди точно знають, чого хочуть. Така життєва установка допомагає їм домагатися всіх цілей на шляху, але вони рідко втомлюються від такої боротьби. Жінки-Скорпіони звикли брати від долі те, що їм належить, і навіть те, що призначене іншим.

Разом з цим їх явними перевагами можна вважати практичність і впевненість в собі. Іноді представницям знака властива зацикленість на власній зовнішності і фігурі. Вони люблять і вміють виглядати розкішно в будь-якій ситуації.

Рідко жінки знака бувають відкритими або щирими на людях. Для цього вони надто обережні. Як і чоловіки, жінки-Скорпіони новаторші і обожнюють протистояння загальноприйнятим правилам і нормам. Це в черговий раз доводить їх внутрішню силу та стійкість характеру.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!