Як зрозуміти скорпіона?

Як зрозуміти Скорпіона?

З усього зодіакального пояса Скорпіон - найсексуальніший знак. Це в рівній мірі стосується і чоловіків, і жінок. Стихія цього знака - Вода, а значить, Скорпіони мінливі і непередбачувані. Скорпіони впевнені: в цей світ вони приходять для того, щоб цей самий світ змінювати. Люди, пов`язані з ними, завжди прагнуть з`ясувати, як зрозуміти Скорпіона, хоча це не так-то просто. Це енергетично сильна знак, тому краще заздалегідь знати, як поводитися з ним.

Чарівні жінки-Скорпіони

Жінка-Скорпіон буквально випромінює неймовірну чуттєвість. Однак егоїзму її немає меж. Все, що вона робить, - це не для оточуючих, а виключно для себе. Якщо вона раптом починає займатися благодійністю, це означає, що вона вже побачила для себе в цьому вигоду, оскільки від природи обдарована незвичайний розум і тонкою інтуїцією. Вона впевнена, що завжди і у всьому права, тому якщо не хочете неприємностей, краще погоджуйтеся з нею. Якщо вас попало закохатися в Скорпіоншу, навіть не сподівайтеся її переробити, просто приймайте таким, яким воно є, і тоді вона буде ставитися до вас по-королівськи. В її особі ви отримаєте неймовірно віддану і ніжну супутницю життя.

Лукаві чоловіки-Скорпіони



На перший погляд може здатися, що чоловіки цього знаку діляться строго на дві групи: перша - прямі, відкриті, коммунікабельние- друга - хитруни, здатні будь-кому швидко і остаточно задурити голову. Однак це не зовсім так. Насправді, Скорпіон спочатку займає вичікувально-спостережну позицію: прислухається, придивляється і мотає на свій Скорпіон вус. А потім, зрозумівши, як йому вигідніше за все спілкуватися в такій ситуації з конкретними людьми, здійснює стрімку атаку. Один удар отруйним хвостом - і мета досягнута: противник переможений, а вподобана жінка абсолютно зачарована і закохана навіки. Так що якщо Скорпіон налаштований миролюбно, це не привід розслаблятися. І поки ви роздумуєте, як зрозуміти чоловіка-Скорпіона, він обов`язково знайде ваше найвразливіше місце і вжалить саме туди.

У той же час Скорпіон дуже проникливий, і краще не намагатися його обманювати. Скорпіон здатний «загризти» будь-якого, хто встане на його шляху. Він за своєю природою - воїн, тому якщо ви числитеся в його друзях, вам боятися нічого, він завжди захистить вас від усіх негараздів. Але якщо Ви зі Скорпіонам в контрах, то необхідно набратися величезної сили волі і витримки, щоб не злякатися Скорпіон витівок і відбити атаку. Однак варто пам`ятати, що переможених Скорпіонів не буває, просто вони зачаїлися, щоб зібратися з силами і нанести удар у відповідь.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!