» » » » Що подарувати скорпіона?

Що подарувати скорпіона?

Що подарувати Скорпіону?

Скорпіони - особливі люди. Іноді, здається, що вони прилетіли з іншої планети. Вони чудово володіють собою і своїми емоціями, можуть під час «взяти їх в кулак» і почати тверезо мислити. Вони ніколи ні кого не слухають, їм плювати на лестощі і компліменти так само, як на грубість і образи. Вони справжні першопроходці, так як не знають, що таке страх перед чимось. Вони не тільки хоробрі, вони відрізняються умінням бути справжнім другом. Цінуйте такого друга, якщо він у вас є, тому що він піде за вами на край світу. Народжені під цим знаком завжди йдуть до кінця, домагаючись своєї мети і великих успіхів. Скорпіони часто стають хірургами, завдяки основним якостям свого характеру: пристрасності і, в той же час, холодності. Але, не дивлячись на це, вони дуже люблять пофантазувати, тому якщо ви взялися вибирати подарунок Скорпіону, то постарайтеся, щоб він був цікавим і змушував іменинника мріяти.

унікальність

Не обов`язково вибирати найдорожчий подарунок. Скорпіону не важлива грошова сторона питання. Найголовніше, ваш подарунок повинен бути унікальним. Якщо не хочете розізлити іменинника, не здумайте дарувати йому якусь банальщину у вигляді іграшок, біжутерії, набору для гоління. Ви порадуєте його якимось незвичайним сувеніром або навіть маленької, на перший погляд незначної річчю, у якій, проте, є своя історія.

особливий подарунок



Всі люди цього знака славляться своєю сексуальністю. Тому, якщо ви купите свій подарунок в секс-шопі, то приємно здивуйте як чоловіка-Скорпіона, так і жінку. Може, звичайно, гості і будуть в шоці, але самому імениннику дуже сподобається. Подарунок може бути еротичним, але тільки не вульгарним.

Що подарувати чоловікові-Скорпіону

  1. Мужність. Кожен Скорпіон любить підкреслювати свою чоловічу силу, тому, якщо ви подаруєте йому, наприклад, колекційне зброя або тренажер, то обов`язково порадуєте.
  2. Власна значимість. Народжені під цим знаком, люди вельми егоцентричні і самозакохані. Їм необхідно відчувати власну значимість. Ви можете допомогти йому випробувати таке відчуття, подарувавши його портрет або вишитий гобелен скорпіона, зроблений своїми руками.
  3. Азарт і адреналін. Чоловіки цього знака - дуже азартні гравці. Вони спалахують, як сірник, якоюсь ідеєю і здатні через неї вступати в суперечки хоч кожен день. Вони будуть до кінця доводити свою правоту і першість. Ви не помилитеся, якщо подаруєте йому абонемент в клуб альпінізму або дельтапланеризму, стрибок з парашутом або курс дайвінгу.
  4. Любов до грошей і раціональність. Це знак розважливих людей, вони все пристрасно люблять гроші. Подаруйте їм грошовий подарунок, це не обов`язково можуть бути готівкові, вони оцінять так само акції та цінні папери. Вони трепетно ставляться до всього, що примножує їх капітал. Хорошим вибором стане стильний і якісний гаманець або портмоне. Хочете проявити оригінальність, подаруйте грошове дерево з напівкоштовних каменів.
  5. Таємне і непізнане. Їх приваблює все незрозуміле або не вивчене. Вони гідно оцінять книги містичного жанру про позаземні цивілізації, про глибини океанів, про політичні змови. Цікаві їм так само різні мікроскопи, телескопи тощо
  6. Практичні естети. Такі чоловіки явно не романтичні і не забобонні. Але при цьому вони відчувають інтерес до різних талісманів, камінню, які притягують гроші, оберегом і статуеток. Тільки тут невеликий нюанс - на них повинна бути недешева оправа.

Що подарувати Скорпіону-жінці



Вона любить екстрим і не може жити без пригод, але при цьому їй не підійде подарунок у вигляді стрибка з парашутом, їй подавай родзинку.

  1. Ласун. Жінки-Скорпіони не рівно дихають до солодощів. Якщо ви подаруєте їй великий торт з її ім`ям, вона буде несказанно рада. А якщо він ще й буде виконаний у цікавій формі, її радості не буде меж. Сюди ж підійде шоколадний фонтан і квіткова композиція з смачних цукерок.
  2. Почуття власної значущості. Це почуття у неї добре розвинене, тому можете повеселитися і подарувати їй портрет (колаж, шарж), на якому вона буде зображена у вигляді королеви, богині або імператриці.
  3. Таємничість. Добре підійдуть всілякі окультні або екзотичні предмети. Ви можете подарувати, як маленьку булавочку з золота, так і путівку до Таїланду. Найголовніше - це несподіванка сюрпризу, тому що народженої під цим знаком важливий не тільки сам подарунок, а й те, як ви його піднесете.
  4. Дорогі дрібнички. Жінки цього знака дуже цінують речі, здатні зробити їх ще яскравіше. Вони будуть без розуму від, наприклад, гаманця, сумочки, картини, босоніжок, інкрустованих кристалами Сваровські. Що вже говорити про справжніх діамантах і золоті. Якщо ви можете собі це дозволити, подаруйте їй машину великих габаритів і яскравого, строкатого кольору.

Сподіваємося, що наша стаття допомогла вам зрозуміти, що подарувати Скорпіону.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!