Що подарувати леву?

Що подарувати Льву?

Всі знаки зодіаку унікальні і прекрасні за своєю природою, але Льву відводиться особливе місце - «трон». За словами древнього астрологічного трактату, Леви подібні сонцю. Народжені під ці вогненним знаком, покликані радувати оточуючих, надихати їх на творчість і подвиги, надихати і надавати енергії. Лев висвітлює і гріє всіх, хто потрапляє під його промені. Це не могло ні позначитися на характері даного знака. Вони самі відчувають і знають, наскільки значимі і величні, тому в кожному їх русі і погляді протягає почуття власної гідності і гордість. Леви люблять компліменти і лестощі, подарунки і сюрпризи, але ще більше вони люблять дарувати і віддавати щось натомість.

Народжені під цим знаком не розпилюють свою енергію на дрібниці, так як вона дуже цінна. Вони завжди приймають правильні, доленосні рішення, тому вважаються лідерами і привертають до себе багато друзів і послідовників, які без розуму від їх безпрограшність і оптимізму.

Левові пристрасті



Ми вже говорили про те, що Леви просто обожнюють дарувати подарунки. Тепер уточнимо, чому так відбувається. Вся справа в тому, що вони отримують справжню насолоду, коли радують інших людей і показують їм, як вони щедрі, добрі, наскільки їх подарунки оригінальні і красиві.

Тому, якщо ви дійсно хочете догодити Льву зі своїм подарунком, подаруйте ту річ, яка буде кричати на весь голос: «Це подяка тобі за те, що ти такий прекрасний, за те, що ти є, за те, що дозволяєш перебувати з тобою поруч ». Льву потрібен не сам подарунок, а його символічність і пафос.

Матеріальна сторона питання



Ви можете не напружувати себе розслідуванням, шукаючи, що подарувати Льву. Він занадто великодушний, щоб «заглядати дарованому коневі в зуби». Навіть якщо сам подарунок йому не припав до душі. Найголовніше, щоб в подарованому не вгадує слово «економія», тоді подарунок скаже йому, що ви ставитеся до нього так само, як він до вас - з величезною щедрістю.

Лев ніколи не відмовиться від дуже шикарного подарунка. Він гідно віддячить вам і якщо він має таку можливість, подарує вам щось ще більш вартісне.

Що подарувати чоловікові-Леву

  1. Елітні подарунки. Такий чоловік хоче виділятися з загальної маси, блищати, показуючи свій бездоганний стиль і смак. Він намагається одягатися виключно в дорогі речі. Тому, ви дуже порадуєте його, якщо піднесете аксесуар з дорогоцінними каменями з благородного металу. Відмінним вибором будуть золоті запонки, модний галстук або срібний затискач для нього, модна сорочка, хустка на шию з цього шовку. З такими речами, іменинник буде виглядати дуже презентабельно!
  2. Парфуми. Такі чоловіки прагнуть бути ідеальними в усьому, не лише їх одяг, взуття та зачіска викликають захоплення, а й істинно чоловічий запах. Подарувавши Льву модний популярний парфум, ви навряд чи помилитеся. Ну і, звичайно ж, не забувайте про ціну. Вона повинна бути майже захмарною.
  3. Хобі. Представники цього знака дуже часто активні і творчі люди. У кожного з них, швидше за все, є своє хобі. Спробуйте знайти річ, яка буде відповідати його захопленню.
  4. Вечірка. Леви не люблять самотність, їм подавай галасливі компанії, шикарні вечірки, де вони будуть королями. Ви можете здивувати і порадувати свого чоловіка, влаштувавши йому прекрасне свято. Запросіть друзів, нарядите будинок, приготуйте смачну вечерю, зробіть музику голосніше. Або замовте столик у дорогому ресторанчику. Ви подаруєте святковий настрій не тільки іменинникові, але і всім гостям.

Що подарувати Льву-жінці

  1. Ювелірні прикраси. Кожна жінка, яка народилася під вогненним знаком, не зможе встояти від коштовностей. Причому, навіть якщо у неї вже є десятки пар сережок, вона все одно буде щиро радіти новій. Все, що дорого блищить так і манить Левицю. Можете вибрати яскраву брошка з каменями, вона відразу захоче надіти її і здатися в ній перед захопленою публікою.
  2. Вогняний символ. Сонце захищає над даним знаком зодіаку, а значить, ви можете подарувати подарунок з вогненною символікою. Наприклад, це можуть бути вишуканий набір свічників з оригінальними свічками, світильники у вигляді вогню або полум`я, невеликий декоративний вогонь. Але, щоб по-справжньому привести її в захват, подаруйте цілий домашній камін, звичайно ж, якщо вам це дозволяють кошти.
  3. Публіка. Так само, як і чоловіки, жінки-Леви, люблять показувати себе на публіці і бути королевою свята. Влаштувати вечірку з безліччю друзів і близьких - ідеальний подарунок для неї. Тільки компанія обов`язково повинна бути гучною і веселою, алкоголь дорогим, а закуски легкими і смачними.

Насправді, Левиці підійдуть всі дорогі подарунки. Так, що даруєте своїм обраницям діаманти, квитки в кругосвітні подорожі і побільше квітів! Тепер ви знаєте, як легко вибрати подарунок Льву.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!