» » » » Що подарувати близнюкам?

Що подарувати близнюкам?

Що подарувати Близнюкам?

Близнюки - це справжня загадка природи. Це рівняння, в якому є дві невідомі. Це дві людини, уживаються в одному тілі, два свідомості в одному мозку, дві особи, абсолютно протилежні одна одній.

Народжені під цим знаком - діти повітряної стихії, тому вони вітряні і замріяні. Вони прикрашають наше суспільство своєї невгамовністю, раз у раз, генерують ідеї, претендуючи на геніальність. Товариські, живі, комунікабельні і інтелігентні, вони люблять творчість і галасливі компанії. Якщо ви вибираєте подарунки для Близнюків, то обов`язково повинні враховувати їх характер і пристрасті.

новизна

Представники цього знака зодіаку ніколи не стоять на місці. Вони щиро радіють новим друзям, знайомим, зустрічам. Їм просто необхідні нові враження, щоб підживлювати свою неспокійну натуру. Проблема в тому, що будь-які враження, навіть найяскравіші, можуть просто набриднути їм, і наступного разу вони будуть очікувати чогось нового, більш строкатого. Це правило стосується не тільки емоцій, але і подарунків. Догодити Близнюкам подарунком, який з`явився ще в минулому сезоні, не вдасться. Вони ніколи не зможуть оцінити звичайні речі, розцінюючи їх, як нудні і повсякденні. Їм подавай орігінальщіну. До всього іншого, їм важливо, як ви піднесете своє дарування. Вони хочуть бачити, що ви намагалися, вибираючи це, а ще краще, якщо зробили подарунок своїми руками.

Що подарувати чоловікові Близнюку



Чоловіки цього знаку відрізняються своєю імпульсивністю та емоційністю. Вони прагнуть бути незалежними і, швидше за все, в них практично відсутній романтичність. Тому подарунок краще підбирати корисний і функціональний, але при цьому не позбавлений краси та оригінальності. Так само слід враховувати, що такий чоловік - це справжній непосида, він весь час кудись поспішає і спізнюється, багато базікає, в душі у нього назавжди оселився дитина. У нього сім п`ятниць на тиждень, тому вам буде нелегко вибрати йому те, що вразить його більше, ніж на п`ять хвилин.

Список зразкових подарунків

  • Для читання: новомодні журнали, цікаві книги, яскраві енциклопедії,
  • Для спілкування: мобільні телефони, ноутбуки, комп`ютери, мишки, флешки,
  • Для розуму: шашки, нарди, шахи,
  • Для туризму: кросівки, чемодан, рюкзак, намет, сумка, кружка,
  • Для роботи: дорогі ручки, щоденники, блокноти,
  • Для душі: сувеніри, квиток в театр, кіно, абонемент в тренажерний зал.
  • Все те, що прийшло здалеку: загадкові талісмани, сувеніри, обереги, одяг,
  • Все, що говорить про іноземну культуру: диски, фільми, касети, програми.

Якщо ви вибираєте подарунки для Близнюків, будь то чоловік або жінка, пам`ятайте, вони повинні бути різнобічними. Наприклад, якщо це духи, то аромат повинен бути непостійним, мінливим, що відрізняється від того, який він у флаконі і на тілі.



Купуючи для чоловіка-Близнюка прикраси, зверніть увагу на те, що вони повинні підкреслювати веселість його характеру і молоду натуру. Подарунок повинен бути дорогим, ширвжиток введе його в відверту нудьгу.

Подарунки для жінок Близнюків

Жінки цього знака відрізняються від чоловіків тим, що їх характер і темперамент більш мужній. Але подарунки підійдуть всі ті ж, що і чоловікові-Близнюку.

Подарунки для дитини Близнюка

Дитина, що народилася під таким знаком, однозначно непосида. Він живий і товариський, наділений гострим розумом і кмітливістю. Такі діти дуже допитливі, їм потрібно живити свій мозок новою інформацією буквально кожен день. Їм подобається слухати різні історії і читати цікаві книги. Вони грають в командні ігри і годинами майструють орігамі та інші вироби.

Список зразкових подарунків

  • Читання: книги, журнали, енциклопедії, азбука,
  • Малювання і ліплення: фломастери, олівці, маркери, фарби, пензлики, пластилін, альбоми,
  • Ігри: шашки, лото, мозаїки, шахи, музичні іграшки,
  • Спорт: сноуборд, ролики, скейт, велосипед.

Сподіваємося, що тепер ви точно знаєте, що подарувати Близнюкам!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!