Що подарувати раку?

Що подарувати Раку?

Подарунки отримувати - приємне заняття, але дарувати презенти процес не менш цікавий. Головне, хоча б приблизно знати, що бажає отримувати обдарований вами людина і яким саме предметів він віддає перевагу. Астрологи впевнені, що вибрати подарунок людині можна за допомогою гороскопу. Іншими словами, варто дізнатися, під яким знаком зодіаку народився той, чи інший чоловік, і тоді можна, спираючись на його природні якості, піднести йому бажаний подарунок. Наприклад, що подарувати Раку, який є одним з найбільш чутливих знаків в зодіакальною системі?

Подарунки для чутливого Рака

Що стосується кольорів, то Раки воліють - білі троянди, ніжні іриси і милі весняні проліски. А, ось півонії і гвоздики Ракам не до вподоби зовсім.

Головне, для Раків не те, що йому подарують, а як йому піднесуть цей самий подарунок. Чуттєвий і романтичний Рак відразу ж відчуває лестощі і підступ, тому подарунки йому потрібно дарувати від чистого серця і з щирою посмішкою на вустах. Фальш під час дарування він відчує моментально. Раки обожнюють всяку кухонне начиння і будь-які предмети для дому та інтер`єру - сковорідки, скатертини, каструлі, фіранки і ніжні срібні сервізи - все це буде, як не можна, до речі. Якщо в якості презенту на день народження Раку-жінці або Раку-чоловікові передали не дорогу, але ексклюзивну фоторамку, зроблену своїми руками, то він буде просто в захваті!



Подарунок Раку, бажано, красиво і оригінально оформити. Красивим етикеток, яскравій обкладинці і папері в ніжно-рожевих пастельних тонах, Рак надає особливого зворушливе значення. До речі, власні вірші та романтичні підписи на листівках і подарованих книгах, то ж дуже радують представника цього трохи містичного і загадкового знака. Можна не дивуватися, що в момент дарування Рак почне занадто захоплюватися сюрпризом, розчулюватися, або, навпаки, щиро розплачеться від щастя.

Як піднести подарунок Раку

Народжені під знаком Рака, дуже люблять і цінують все те, що робиться своїми руками, а не просто купується в магазині, як то кажуть, «про людське око». Їм до душі ковдри, виткані красивою ниткою, своєрідні рушники з вишитими ініціалами, вазочки, теплі светр і навіть табурет різьблений роботи. Взагалі, все те, що подарує Раку комфорт, затишок і домашнє спокій, їм дорого. Вони, на відміну, від інших знаків зодіаку, зберігають подарунки століттями, хвалячись ними перед своїми нащадками і друзями.



Не тільки жінки, а й Раки-чоловіки обожнюють готувати на кухні, і дивувати всіх своїми новоспеченими рецептами. Тому, в якості подарунка їм можна піднести великі барвисті книги з рецептами і порадами з виготовлення страв.

Не соромлячись, можна обдарувати Рака абонементом в масажний салон, або у фітнес-клуб. Раки люблять стежити і доглядати за своєю зовнішністю, значить, похід в спа-салон, наприклад, подарує їм максимум задоволення.

Подарунок Раку-чоловікові

Задумалися, що подарувати чоловікові Раку на ювілей? Так, можна запросто запросити його на пікнік з друзями на природі! Або, наприклад, відправитися разом в подорож по річці з метою риболовлі і відпочинку на свіжому повітрі.

Раком з народження управляє таємнича Місяць, тому він віддає перевагу срібним виробам. Це можуть бути ложки, чашки, ситечка для чаю або ювелірні прикраси з місячним каменем і перлами. По своїй натурі, багато Раки домосіди і все, пов`язане з домашнім затишком, їм не чуже. Якщо ви принесете в будинок Рака маленького симпатичного щеняти або кошеняти, то Рак розцілує вас в обидві щоки. Його розчулюють такі подарунки, які він буде пам`ятати вічно. І, до речі, на знак вдячності друзям, Рак обов`язково зробить подарунок не менш оригінальний і зворушливий. Цей знак зодіаку вміє бути вдячним і пам`ятає щирі сюрпризи.

Довго роздумувати над тим, що подарувати Раку, не варто. Головне, добре дізнатися характер, звички і внутрішній світ цього знака зодіаку. Вибираючи подарунок, потрібно відштовхуватися немає від матеріальних цінностей, а від душевних пристрастей Рака, який вміє в будь-якому віці радіти всьому, що зачепить його вразливе серце.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!