Як вести себе з раком?

Як вести себе з Раком?

Познайомившись з людиною, що народилася під знаком раку, ви повинні вміти вибрати вдалу тему для бесіди. Якщо хочете побудувати з ним довгострокові відносини. Жінкам-раків завжди були цікаві теми, пов`язані з дітьми, особливо покинутими і знедоленими. Для них важлива роль матері не тільки як соціального статусу, а й як способу життя. Мати не тільки для своєї дитини, а й мати для багатьох, чужих дітей, які потребують материнської теплі. По суті, те ж саме стосується і раків-чоловіків. Батьківство як таке, функції батька дуже важливі для цих людей.

  • Якщо ви хочете зрозуміти, як вести себе з раком, прийміть романтичність їх натури. Вони будуть в захваті від побачення в романтичній обстановці. Це може бути театр, або філармонія, яка відіграє безсмертні симфонії Чайковського. Якщо ви запросили Рака на обід, постарайтеся знайти для спільного обіду місце, де буде звучати тиха, гармонійна музика.
  • Як чоловікам-раків, так і жінкам-раків до душі водні види спорту і в цілому спілкування з водою. Запросіть їх на відокремлений пляж і попірнати разом в блакитну воду. Зробіть комплімент фігурі раку - захоплення сторонніх спостерігачів досить важливо для представників цього знака зодіаку.
  • Якщо ви хочете зробити жінці-раку подарунок, але не знаєте, що конкретно йому потрібно, виберіть в якості презенту що-небудь виключно домашнє. Це може бути домашнє начиння, картини - все, що створює затишок.
  • Будь-яка гарна дрібничка, наприклад зі срібла, завжди потішить чоловіка-рака, адже вони люблять колекціонувати речі. Сентиментальні подарунки - важлива складова відповіді на питання про те, як вести себе з раком.


Досить педантично раки відносяться до власної родини. Якщо ви похваліть раку за трепетне ставлення до батьків, це також не залишиться непоміченим. Раки ніколи не потерплять байдужого до себе ставлення. Уважайте будь-яку дрібницю, яка змінила вигляд вашого супутника або супутниці - новий костюм або прикраса. При цьому комплімент з приводу обновки варто робити з обережністю. Якщо ви явно будете хвалити нові сережки жінки, то вона може вирішити, що попередні її сережки були жахливі. Те ж саме стосується і чоловіків. Занадто великі захоплення з приводу нового костюма можуть здатися йому дивними. Дайте можливість раків проявити турботу - відмінну рису цих людей. Навіть якщо ви захворіли, дозвольте їм прийти до вас в гості, погодувати вас, збігати в аптеку за ліками, виміряти температуру - проявити участь у вашому житті, коли вам особливо важко. Необхідно надати їм можливість піклується про вас, для раків прояв турботи - вище задоволення. Дотримуйтесь цих нескладних правил відносин, помічайте тонкощі, і в будь-якій ситуації ви будете знати, як поводитися з раком.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!