» » » Скільки варити раків?

Скільки варити раків?

Скільки варити раків?

Раки завжди вважалися делікатесом. І як приємно побалувати себе смачними, червоними, соковитими раками з ніжним м`ясом. Але для того, що страва не перетворилося в недовареною і напівсире щось, потрібно знати, скільки варити раків, з якими спеціями і як зробити це краще за все.

Головний сигнал про готовність - це яскраво-червоний колір. Коли раки стануть такого кольору, значить, вони готові. Якщо прикинути, скільки варити раків за часом - це займає приблизно 10-25 хвилин.

Щоб раки вийшли смачними, кидайте їх в солону воду, яка закипіла. На 10 раків потрібно використовувати приблизно дві столові ложки солі. А вода повинна ледь-ледь покривати їх.

За смаком можна додати ще лавровий лист, петрушку, трохи лимонного соку і перцю горошком. У підсумку ви отримаєте не тільки саму страву, але і смачний бульйон.

Раків традиційно подають з пивом. Але існує і рецепт, як варити раків в пиві. У закипаюче пиво кидаємо раків, присаливаем по тим же розрахунками, варимо 10-15 хвилин. Тепер дайте їм настоятися - хвилин 20. В результаті виходить просто відмінне і оригінальне блюдо. М`ясо стає ніжніше, а самі раки набувають надзвичайний аромат.

Сервіруйте раків салатним листям і лимонами, адже їжа повинна бути смачною, корисною і красивою.

Приємного вечора з раками і смачного!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!