» » » » Який він, чоловік-скорпіон?

Який він, чоловік-скорпіон?

Який він, чоловік-Скорпіон?

Скорпіон вважається найзагадковішим і суперечливим знаком Зодіаку. Не так-то просто розібратися, який він - чоловік Скорпіон. З одного боку в ньому м`яке жіноче начало води, з іншого - активно-агресивне прагнення переробити навколишній світ під себе. Як не дивно, це протиріччя в чоловікові-скорпіона досить гармонійно: не зумівши м`яко переконати, або енергійно придушити опір, Скорпіон йде в свій внутрішній світ, аналізуючи причини поразки, знаходячи власну провину, страждаючи і пожираючи себе самого. Дійшовши до самознищення, Скорпіон відроджується з попелу очищеним і збагаченим новим розумінням.

«Класична астрологія» С.А.Вронского визначає специфіку натури чоловіка Скорпіона за датою народження:

  • Перший тип - Скорпіони, народжені з 24 жовтня по 13 листопада - це самолюбні філософи, честолюбні і прозорливі стратеги, природжені психологи, розумні, безцеремонні, безкомпромісні. У них високі інтелектуальні дані, схильність до творчості, неймовірна працездатність і при цьому не менш неймовірні егоїзм, вимогливість, уміння моментально знайти больову точку суперника і бити в неї без усякого жалю. Мстивість і образливість Скорпіонів давно стали хрестоматійними ознаками цього знака. Їх часто оточують численні «вірні» друзі, особливо жінки. Гороскоп застерігає цих скорпіонів від частих поїздок, а плазуни і чотириногі тварини несуть загрозу їхньому життю.
  • Другий тип - Скорпіони, народжені з 14 по 22 листопада. Це - справжні «енерджайзери». Сильні, пристрасні, винахідливі. Вроджений хист до психології змушують людей ділитися з ними найпотаємнішим, навіть якщо Скорпіон не чекає відвертості. Скорпіони другого типу практичні, заповзятливі, чуттєві і нещадні. Вони щирі, розважливі, завжди оточені людьми. В рівній мірі вони можуть виявитися як на вершині соціальних сходів, так і серед бомжів, в силу того, що все життя чоловіків Скорпіонів - подолання труднощів і боротьба з випадковими подіями.

Яких жінок люблять чоловіки Скорпіони

Володіючи магічною сексуальністю, чоловік Скорпіон буквально притягує до себе жінок, проте сам він вибирає тих красунь, за яких треба боротися з іншими претендентами. При цьому від обраниці очікується перманентне захоплення і беззастережне служіння його світлості. В іншому випадку, Скорпіон, добившись свого, спокійно вийде за двері в пошуках наступної жертви. Підім`яти Скорпіона неможливо, але якщо жінка розуміє і відчуває його, якщо він її любить, то за життя вона дізнається, яке це - жити в раю.



Які жінки подобаються чоловікам Скорпіонам? Згадавши слова великого поета, про чоловіка знака Скорпіон, можна сказати, що в ньому «зійшлися вода і полум`я, вірші і проза, лід і камінь» ... Тому тільки жінки нескінченно терплячі, розумні, розуміючі, де гра, а де щирість, але при цьому самі пристрасні і непередбачувані можуть стати гідною супутницею Скорпіона.

Який знак підходить чоловікові Скорпіону

Гороскоп стверджує, що самий благополучний шлюбний союз відбудеться у чоловіка Скорпіона з жінкою, народженої під знаком Козерога, або під знаком Риби. Козерогові з його відмінним умінням давати відсіч, легко впоратися з агресією партнера. А Риби охоче йдуть в сімейні мережі Скорпіона, не звертаючи уваги на запальність і власницькі замашки чоловіка.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!