Що люблять скорпіони?

Що люблять Скорпіони?

Скорпіони в залежності від людини і конкретних обставин можуть ставати сильними, небезпечними, незалежними і нещадними. В силу подібних характеристик людина цього знаку не потребує в компліментах або зауваженнях сторонніх, оскільки сам прекрасно знає свої достоїнства, вміє протистояти недоліків, самовпевнений.

типи Скорпіонів

Все, що люблять Скорпіони, багато в чому залежить від його типажу. Він може піти одним з трьох шляхів.

Перший - «нічний Скорпіон» - виконаний отрути, ненавісті- безжалісний і злопам`ятний. Такому небажано зустрітися на шляху. Але якщо Скорпіон не зможе знайти об`єкт для нападу, то його жало може завдати серйозної шкоди самому господареві.

Другий - «орел» - сильний і незалежний, мудрий і справедливий. Найчисленніша і гідна група. Їм невідомий страх. Орел-рятувальник без роздумів увійде в палаюче приміщення, а орел-воїн не поступиться ворогові ні за яких обставин.

Третій - «сіра ящірка» - найслабші серед Скорпіонів. Замкнуте, що ненавидить всіх, бажаючий зла. Проте, він не веде агресивну політику, вважаючи за краще відсиджуватися в непримітному містечку.

Незалежно від типажу будь Скорпіон любить збирати знання. Він із задоволенням кине виклик сотні негараздів, щоб довести свою зневагу по відношенню до смерті і небезпеки. Байдужий до фізичного болю, бідності, глузуванням.

Що любить Скорпіон-чоловік

Незалежно від душевного стану чоловік-Скорпіон завжди виглядає спокійно. Неабияке самовладання не залишає шансів стороннім побачити внутрішній світ. І якщо волею доль жінка відноситься до числа близьких людей такого чоловіка, то повинна бути готова до того, що в будь-який момент може статися виверження киплячої лави. І тільки якщо у неї «вогнетривкий» характер, то цей потік їй не небезпечний, а навіть навпаки - принесе в сімейне вогнище тепло і зміцнить відносини.



Щодо того, яких жінок люблять Скорпіони, слід зауважити, що вони непередбачувані. Більше шансів мають ті, хто зуміє поєднати в собі чортика і ангела- бути самостійною красунею і зуміють заслужити любов Скорпіона. Це під силу далеко не всім. Але воно того варте, бо Скорпіони - віддані чоловіки і відмінні батьки.

Чи любить Скорпіон дітей? Шалено, але без фанатизму. Він ніколи не дозволять своїм дітям розслаблятися, не вчити уроки або поверхнево ставиться до свого здоров`я. Він навчить їх захищатися і відстоювати свої інтереси, боротися, поважати свою гідність і честь інших. Тільки в силі своїй, діти зрозуміють батьківську науку і причини занадто суворого виховання.

Що любить жінка-Скорпіон

Володарка чарівної краси, горда, впевнена в собі - це жінка Скорпіон. Власниця надлишкової жіночності при виборі чоловіка зупиняється на сильних, мужніх і, звичайно ж, розумних і красивих. Часом неприборкана пристрасть знаходить свій вихід у мистецтві, науці чи релігії.

Жінка-Скорпіон любить затишок. Домашня обстановка продумана до дрібниць і виблискує чистотою. Прибирання для неї скоріше задоволення, ніж обов`язок.

Нетерпима до будь-якого виду зради. Запідозривши чоловіка, влаштує не тільки сцену ревнощів, а й бійку. Після чергового вибуху швидко заспокоюється. Дуже злопам`ятна і марнотратна.

На відміну від чоловіка-Скорпіона жінка завжди ніжна зі своїми дітьми. Прагне всіляко розвивати будь-які таланти дітей і сприяє досягненню ними будь-яких гідних цілей. Може не звертати уваги на деякі їхні витівки. Помітивши загрозу для своїх нащадків, негайно зітре на порох будь-якого агресора, навіть якщо це її власний чоловік.

До речі, це зразок того, яких жінок люблять чоловіки-Скорпіони. Але їх сумісність зодіаку досить сумнівна.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!