» » » Чому мене не люблять люди?

Чому мене не люблять люди?

Чому мене не люблять люди?

Деякі люди буквально купаються в любові та уваги з боку оточуючих, а інші відчувають постійну неприязнь по відношенню до себе. Чому так відбувається? Адже не можна стверджувати, що в усьому винні інші: якби недоброзичливців було лише кілька людей з оточення, можна було б списати все на їх особисті якості. Якщо ж людину не любить більшість, причини, скоріше за все, треба шукати у власній поведінці і характері.

У даній статті ми спробуємо відповісти на ваше запитання "чому мене не люблять люди?"

Чому мене не люблять жінки?

Таке питання, як не дивно, виникає однаково часто як у чоловіків, так і у жінок. Якщо їм задається представник сильної статі, то йому слід звернути увагу на основні особливості свого характеру. Жінки не люблять скупих і нецікавих чоловіків. Вони майже не виносять занудства і особливо ниття. Жінка прагне до захищеності і спокою, а такий чоловік тільки посилює її самотність і додає до її проблем власні.

Жінки можуть невзлюбить чоловіка через важкий характер, надмірної самозакоханості і зарозумілості. Такий чоловічий тип зациклений на собі і майже не здатний приділяти належної уваги жінці.

Жінку слабка стать може невзлюбить з інших причин. Це може бути її неприборкана завищена самооцінка. Особливо, якщо ця жінка любить афішувати свої перемоги і досягнення, примножуючи їх в кілька разів. Звичайно, завзятих стерв, які вважають, що цілей можна домагатися на шкоду іншим, інші жінки також не терплять. Однак можливо, що причина ненависті з боку інших жінок криється просто в їх заздрості.

Чому мене не люблять чоловіки?



Якщо таке питання ставить собі представниця прекрасної статі, то їй теж не завадить проаналізувати риси свого характеру. Чоловіки не виносять істеричок, які з будь-якої дрібниці здатні зробити скандал. Неврівноваженість і нездатність контролювати власні емоції для них може бути милою слабкістю лише спочатку.

Інший частої причиною є той же завищена зарозумілість на порожньому місці. Наприклад, коли жінка вважає, що чоловіки повинні бігати за нею юрбами, виконувати будь-які забаганки і капризи, а вона при цьому буде тримати їх під високим каблуком. Сильна стать не любить також розважливих і надто прагматичних осіб. Вони навіть бояться спілкуватися з ними, оскільки справедливо вважають, що їм потрібні тільки гроші. По темі читайте також нашу статтю Чому мене не люблять чоловіки.

Якщо ж чоловіка недолюблюють інші чоловіки, то тут, швидше за все, справа в поганому характері. Найчастіше причинами стають підлість, боягузтво, легкодухість і інші прояви далеко не шляхетного поведінки. Чоловіча стать більше цінує чесність і прямоту, по крайней мере, в стосунках між чоловіками.

Вам буде корисна наша стаття Як бути, якщо тебе не люблять.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!