» » » Чому дівчата смокчуть?

Чому дівчата смокчуть?

Зрозуміло, що мине - це дуже важливо для чоловіків, і багато хто з них не можуть зрозуміти, чому дівчата люблять смоктати член. Однозначно відповісти на це питання неможливо. Набагато простіше знайти компроміс в тій ситуації, коли вони, навпаки, робити його не хочуть. Причини відмови гранично ясні і зрозумілі: одні не хочуть «це» ковтати, а виплюнути - означає сильно образити молоду людину, інші жінки взагалі дотримуються такої думки, що чоловічий член - це щось «огидне і брудне». А ще деякі просто бояться великих розмірів достоїнств своїх хлопців - адже так можна і вдавитися.

Сумно, що в основному чоловічі помилки лежать саме в області сексу. Одне з помилок - думка про те, що дівчата зовсім не люблять робити мінет. А сексологи запевняють, що саме оральний секс входить в число дуже популярних дівочих сексуальних фантазій. Насправді жінкам це подобається так само, а іноді навіть і більше, ніж самим чоловікам.

Причини, чому дівчата смокчуть член

А як бути, якщо ваша дівчина з великою радістю приймає ідею використовувати свій рот в сексі? Справа в тому, що саме поняття «мине» прирівнюється вже до дуже інтимного. Це так би мовити останній щабель на шляху остаточного зближення партнерів, найбільш високий ступінь єднання. Якщо жінка погоджується робити мінет, то в голові чоловіка відразу ж починають проноситься думки про те, що може бути, він зовсім у неї не перший. Адже вона дуже легко зважилася на такий крок. Але не потрібно це так сприймати.

Чоловіки не розуміють, чому дівчата раді робити їм мінет. А все дуже просто, адже є тільки дві причини: або він приємний їй самій, або вона хоче доставити неземне задоволення своєму партнеру. Третього тут і бути не повинно. В обох випадках чоловік з такого роду жінкою завжди виявляться в повному шоколаді. Тому, не слід шукати відповіді на запитання, чому дівчата смокчуть. Краще повністю розслабтеся і насолоджуйтеся цим процесом.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!