Як змінюють дівчата?

Як змінюють дівчата?

У питанні зради ми завжди категоричні, коли справа стосується інших. Однак якщо задуматися, то досить часто в зрадах партнерів винні і ми самі. У статті ми поговоримо про те, як змінюють дівчата і чому це відбувається. Наведемо тут найбільш типові випадки.

Як дівчина змінює хлопцю



Тут можливі три варіанти. Перший полягає в тому, що хлопець перестає приділяти достатньо уваги дівчині, вважаючи за краще її якимось своїм захопленням і витрачаючи на них весь свій вільний час. В цьому випадку далеко не будь-яка дівчина здатна це терпіти протягом дуже тривалого часу. Рано чи пізно знаходиться інший хлопець або чоловік, який, бачачи засмучену красуню, починає доглядати за нею. Так поступово відбувається процес зближення - і ось вона зрада. Втім, буває і так, що все відбувається набагато швидше. В цьому випадку судити дівчину, звичайно, можна, але не менше винен і її хлопець. Другий типовий випадок полягає в тому, що хлопець знайшов собі дівчину, скажімо так, «легкого» поведінки, яка керується принципом: «Щоб життя щасливим стала, одного чоловіка мало». Ну, і, як то кажуть, далі по тексту. Тут знову ж таки - куди раніше дивився? Як правило, такі стосунки зав`язуються на інтимної грунті і хлопець до дівчини прив`язується, а вона до нього - ні. Ну і третій варіант - помста. Причому, це може бути помста не обов`язково за зраду, а часто і за інші провини: зневага, неповажне ставлення і т.д.

Чому дівчата змінюють



Частково ми вже відповіли на це питання. Але найкоротший і точну відповідь: змінюють, бо їх щось не влаштовує в їх теперішньому молоду людину. Це може бути або ставлення молодої людини, які проблеми в ліжку. Також не можна виключати варіант багатого коханця, який виконує матеріальні капризи дівчата. При цьому про молоду людину іноді просто не думають. Але так буває рідко. В основному причини зради банальні: нешанобливе ставлення, зневага, небажання поліпшувати якість інтимного життя. Можна скільки завгодно сперечатися і засуджувати, але в зраді, як з боку дівчини, так і з боку чоловіка, як правило, винні обидва. І ще одне питання, що тривожить багатьох: як часто змінюють дівчата? Насправді суперечки про те, який підлогу більш гулящий, не приносять користі, оскільки завжди говорив і не втомлюся повторювати: як вірних, так і не дуже людей вистачає серед обох статей. Тому не варто всіх «стригти під одну гребінку» і ображати половинку своїм недовірою. Зовнішність і манери також бувають оманливі. Інший раз дівчина з грайливим характером може виявитися більш вірною, ніж яка-небудь тихоня, зніяковіло усміхнена вам по ввечері, а сама крутить роман у вас за спиною. Крім того, зради - річ далеко не така часта, як цього хотілося б деяким ревнивця. І, як ми вже говорили, практично у будь-який зради знайдуться свої причини.

Як уникнути зради

У випадку з дівчатами, яким «одного чоловіка мало», питання риторичне. Тільки якщо така вас дуже міцно полюбить, можна буде розраховувати на її вірність. Якщо ж ні, то вам або доведеться змиритися з її пригодами і чекати настання світлих часів, або послати подругу куди подалі і не тішити себе ілюзіями. У разі якщо у дівчини високі матеріальні запити, потрібно намагатися їх задовольняти, або дівчина також повинна вас вже дуже сильно любити. В інших випадках потрібно просто приділяти своїй половинці достатньо уваги, піклуватися про неї, балувати ласкою і компліментами, хоча б іноді робити подарунки і проводити більше часу разом. Адже коли коханий чоловік поруч, у будь-якій нормальній дівчата думки про зраду навіть не виникне, просто тому, що більше їй ніхто і не потрібен. Висновок: частіше будьте поруч і займайтеся справами разом, обговорюйте проблеми один одного, щиро цікавлячись турботами коханої жінки. Що ж, думаю, тепер вам зрозуміло, чому і як змінюють дівчата. А як всім відомо: хто попереджений, той озброєний.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!