» » » Як дізнатися змінюють тобі?

Як дізнатися змінюють тобі?

Як дізнатися змінюють тобі?

Багато людей замислюються над вірністю своїх коханих. Але, як дізнатися змінюють тобі? Незалежно від статі і віку, це питання є актуальним у всьому часи. Адже в житті бувають дуже різні ситуації, а спокусі, як відомо, протистояти нестерпно важко. У нашій статті ми висвітлимо це питання і спробуємо розглянути його, як з боку жінок, так і чоловіків.

Як дізнатися чи зраджує чоловік

Ось кілька ознак того, що, можливо, Ваш чоловік зраджує Вам:

  • Якщо у Вашій присутності чоловіка дзвонять на мобільний телефон з невідомого номера, але він не відповідає;
  • Коли Ви говорите з чоловіком по телефону, він може розмовляти ухильно. Виникає відчуття, що він не хоче, щоб оточуючі зрозуміли, з ким саме він говорить;
  • Якщо чоловік проводить занадто багато часу на роботі;
  • Чоловік дуже часто зустрічається зі своїми друзями;
  • Іноді чоловік стає занадто уважним і добрим до Вас. Таким, як ніби-то він відчуває свою провину за щось;
  • Часто бувають ситуації, коли чоловік не бере трубку мобільного телефону;
  • Чоловік не дозволяє Вам торкатися до його мобільному телефону, читати СМС, заходити в соціальні мережі з його сторінки.

Це лише деякі ознаки, за якими можна визначити чи зраджує Вам чоловік. Якщо не знаєте, як дізнатися чи зраджує хлопець, зверніть увагу на такі ж ознаки. Адже по-суті чоловіки не змінюються, навіть коли переходять зі статусу «хлопець», в статус «чоловік». Пам`ятайте про те, що всі чоловіки полігамні, тому, як би дивно це не звучало, не вимагайте від чоловіків занадто багато чого.



Зверніть увагу також на те, що не вибився чоловік зі свого звичайного графіка. Адже всі ми, як правило, ведемо розмірений спосіб життя. Особливо це стосується одружених пар. Якщо Ваш чоловік приходить «з роботи» неймовірно пізно, від нього пахне вином або жіночим парфумом (а може і всім разом узятим), до того ж він трохи нервує і схвильований, то можете бути впевнені, що зрада мала своє місце. І ніякі виправдання, типу: «Був корпоратив, я випив грамульку вина, потім зайшов в маршрутку, а там тиснява і звідти запах парфумів», не повинні ввести Вас в оману. Зрештою, завжди звертайте увагу на свою інтуїцію, Ви ж жінка. А у жінок, як відомо, від природи інтуїція розвинена дуже добре. Якщо інтуїція і факти можна порівняти і висновок напрошується сам собою, можете бути впевнені, що чоловік Вам змінив. І, до речі, якщо Ви не знайдете його на гарячому, він ніколи Вам не зізнається в зраді. Тому, що-небудь запитувати і чекати чесної відповіді, не має сенсу.

Як дізнатися чи зраджує дружина

А ось тут вже не все так просто. Що не говори, а жінки, як правило, хитріше й обережніше чоловіків. Тому дізнатися, чи зраджує дівчина або дружина, не так просто, як в ситуації з чоловіком.



Однак, в цьому випадку, також існують деякі ознаки того, що жінка, можливо, змінює:

  • У жінки змінилися смаки. Вона, наприклад, полюбила суші, хоча раніше ніколи їх не пробувала. Також це може стосуватися не тільки кухні, а й музики, книг, жанрів фільмів і так далі;
  • Різко змінився імідж. Якщо у Вашої дівчини або дружини змінився імідж в одязі ні з того, ні з сього, пора задуматися - чому так сталося;
  • Раптова стурбованість своїм зовнішнім виглядом. Приміром, раніше жінка не надто переживала з приводу свого зайвої ваги, відсутність гарної зачіски і зморшок на обличчі. Якщо її раптово це все занепокоївся, і вона почала приводити себе в порядок - то Вам є над чим задуматися;
  • У жінки змінюється сфера інтересів. Вона починає розбиратися або цікавитися темами, про які раніше й не чула;
  • Небувала уважність до Вас. Тут же знову, все криється в почутті провини, яке здатні відчувати люди після зради;
  • Пізні парафії з роботи притаманні не тільки чоловікам, але і жінкам. Не завжди, але часто буває так, що насправді у жінки були заняття куди цікавіше, ніж робота;
  • Велика увага до свого нижньої білизни, а також до інтимної гігієни. Добре, коли жінка стежить за собою, але якщо зовсім недавно вона цього не робила, а зараз мало не кожен день робить епіляцію, то є сенс задуматися над тим, а чи не змінює вона Вам?

Звичайно, як у випадку з чоловіками, так і з жінками, все дуже індивідуально і будь-який з ознак може, насправді, нічого не значить. Однак якщо Ви помічаєте за своєю другою половинкою більшість з наведених ознак, то пора поговорити по душам, або вдатися до деяких хитрощів.

В наш час, найголовнішими пастками, завдяки яким можна спробувати дізнатися про зраду, є мобільний телефон і Інтернет. Поки Ваша друга половинка в душі, позичте мобільник і перегляньте набрані і отримані номери. Невідомі і підозрілі запишіть. Потім можете передзвонити зі свого телефону і хоча б почути чоловік або жінка бере трубку. Не забудьте подивитися СМС-ки. У комп`ютері постарайтеся налаштувати браузер так, щоб він запам`ятовував паролі. У відсутності коханої чи коханого зайдіть під їхнього профілю на найпопулярніші соціальні мережі і перегляньте повідомлення.

Можливо, це і не дуже красиво, але Ви ж робите це на благо. І остання порада - якщо Ви не виявили ніяких слідів зради, не варто взагалі говорити про те, що Ви робили, навіть якщо щось Вам не сподобалося в СМС або на сторінках соц. мереж. Через якихось дрібниць, Ви можете нарватися на великий скандал.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!