» » » Чому змінюють дружини?

Чому змінюють дружини?

Психологи стверджують, що чоловіки зраджують жінкам набагато частіше. Хоча сучасні представниці слабкої статі теж не промах. Пропонуємо топ 10 найпоширеніших причин, чому змінюють дружини своїм чоловікам.

Як правило, жінки вважаються більш моногамними істотами, створеними для сім`ї, дітей та домашнього побуту. Однак це не завжди так. Жінки змінюють більш віртуозно, ніж чоловіки, тому і трапляються набагато рідше. Пропонуємо вашій увазі найпоширеніші причини, чому дружини зраджують чоловікам на думку сучасних психологів.

Кар`єра

Припустимо, що жінка приваблива і працює в солідній фірмі з відповідним окладом. В один прекрасний день вона отримує запрошення від шефа повечеряти в ресторані, після чого слідують квіти і прямі натяки. Відмовити - значить втратити роботу. Ось тут і постає дилема - залишитися вірною безробітної дружиною або почати підтримувати з шефом ділові відносини, точніше сексуальні ділові відносини. Почуттів ніби як немає, зате стабільна робота і високий оклад гарантовані.

Гроші і дорогі подарунки

Ну, яка жінка не мріє про прекрасне життя ?! А якщо її суджений ходить по дому в треніках і на восьме березня тягне три заяложених тюльпана, замість оберемки троянд? Це не те, про що вона мріяла з дитинства, але вона його любить. І тут зустрічається чоловік, який готовий балувати її подарунками, поїздками за кордон, дорогими вечерями в ресторані. Така жінка, від можливості пожити на широку ногу, не відмовиться. Так і буде жити на два фронти: одного любить, а з іншим гуляє.

помста



Уявіть, як поведе себе жінка, якщо дізнається, що ви їй змінили? Варіанта два: вижене з дому і розлучиться, або простить і зрозуміє. Якщо пробачила, значить незабаром помститься, і можете бути в цьому впевнені. Причому ви навряд чи коли-небудь дізнаєтеся про її невірності, але друзі будуть все в курсі.

Незадоволеність в ліжку

Багато жінок вміють симулювати оргазм, а деякі це регулярно роблять. А що їм залишається, якщо чоловік дуже хороша людина, а ось коханець ніякої. Чи не кидати ж його через це. До того ж, завжди краще жити з надійним людиною, ніж з секс машиною. Ось і виходить, що якісний секс вони шукають на стороні. Запитайте себе, чи знаєте ви все сексуальні фантазії вашої дружини? Якщо так, то можете спати спокійно. В іншому випадку, можете задуматися.

Все набридло



Одна з причин, чому змінюють дружини - та тому що їх все дістало! Дістали постійні причіпки, докори, конфлікти, сварки, непередбачуваний характер, їм просто набридло займатися сексом тільки тоді і так, як хочеться саме вам. Жінці хочеться, щоб хтось просто почув і задовольнив її, хоча любити вона буде продовжувати, як і раніше, саме вас.

випадковість

Корпоратив ... алкоголь ... багато алкоголю ... симпатичний співробітник ... таксі ... чужа квартира ... секс. Ось і вся логічний ланцюжок. Жінка, ніби як, не хотіла і не збиралася, але випадковість зробила свою справу. Приділяйте дружинам більше уваги і не пускайте самих на корпоративи.

спокуса

Іноді жінці хочеться нових емоцій, почуттів, вражень, романів. А що робити, якщо ви вже вічність живете разом і розумієте один одного з півслова? У такій ситуації жінці хочеться нового емоційно сплеску, який їй може дати інший чоловік.

Чи не нагулялася

Це найчастіше властиво жінкам занадто рано вийшли заміж. Їм просто хочеться більше сексуальних партнерів, щоб випробувати всі можливі принади сексу. На щастя, не всі жінки такі.

нудно

Ви цілодобово зайняті роботою, а дружина вже напам`ять вивчила всі фітнес клуби, басейни і салони краси міста? Тепер їй хочеться справжнього життя і справжнього чоловіка, який гідно приділить їй свою увагу. Жінку потрібно розважати.

закоханість

Жодна людина не застрахований від цього почуття. І якщо вже воно сталося, то без сексу ніяк обійтися не вийде. Дорогі чоловіки, якщо зраджує дружина, робіть висновки, в першу чергу, щодо себе самих. Якщо вам не хочеться отримати почесну посаду рогоносці, зробіть все від себе можливе:

  • постарайтеся самі не змінювати;
  • даруєте подарунки;
  • робіть компліменти;
  • підтримуйте дружину;
  • приділяйте їй свою увагу.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!