Чому йдуть дружини?

Чому йдуть дружини?

Вчора ще така улюблена і рідна, сьогодні вона вже з іншим. Чому так відбувається? Жінка усвідомлено вступала в шлюб, тобто вона пов`язала своє життя з вашою, вона стала колись вашої. Але сьогодні жорстока реальність вбила її любов, забрала її турботу і відданість і передала в руки іншого чоловіка. Це життя, скажете ви, а може, ні? Може це саме ви? Давайте розберемося, чому йдуть дружини

Причини відходу дружини

  1. Цінності. Зізнайтеся собі чесно, правда вона була для вас такий улюбленої та рідної? Так, звичайно, так! А часто ви їй це демонстрували? Може бути, в душі ви це завжди знали і відчували, але на ділі показували зовсім інше. Ні для кого не секрет, що з роками, ми перестаємо цінувати те, що для нас важливо. Воно ж завжди з нами, а ми любимо цінувати тільки тоді, коли втрачаємо. Кожна жінка - це ранимий і, в той же час, дуже сильна людина, яка хоче не тільки здогадуватися, але і бачити, що хтось має потребу в ній, а коли цього тривалий час вона не помічає, вона здатна все кинути і зібрати речі . Зрозумійте її, вона, напевно, повністю впевнена в тому, що ви розлюбили її вже давним-давно.
  2. Час. А скільки часу ви їй приділяли? Звичайно, робота є робота, але часто чоловіки вільний час витрачають на своїх друзів, а не сім`ю. Згодом виникає проблема, тому що дружина пішла з дому не в силах більше весь час бути однією.
  3. Пияцтво. Занадто часто сім`ї розпадаються через згубної звички чоловіка, через його пристрасть до алкоголю. Як жінці справлятися із залежністю глави сімейства, якщо в такому стані він знаходиться практично весь час, та ще не контролюючи свої дії, може вилаятися на неї, поставитися нешанобливо, та ще й руку підняти? Все, що відбувається бачить дитина, а дружина, перш за все, мати, вона може стерпіти якісь особисті образи, але дітей вона буде закривати своїми грудьми від будь-яких негараздів. Дружина пішла з дитиною? У такій ситуації, це не дивно.
  4. Зрада, зрада. Не менш поширена причина відходу. Навіть після такого, деяким чоловікам не зрозуміло, чому дружина пішла з сім`ї. Можливо, ви вірите в те, що секс з іншою жінкою - це природний, фізіологічний процес для будь-якого чоловіка, але немає, це дурне виправдання самого себе за слабкість. Жінки вважають зраду справжньою зрадою. В день весілля ви обіцяли їй вірність, а чоловіки повинні тримати своє слово.
  5. Сексуальне життя. Люди одружуються, коли у них є любов. А любов, як би це не звучало, не існує без сексу. Коли люди влаштовують один одного в плані інтиму, вони готові з`єднати свої долі, адже секс - це важлива складова нашого життя. Можливо, щось змінилося у вашому сексуальному житті. Якщо ваша дружина пішла до коханця, подумайте, може ви перестали влаштовувати її в цьому плані? Може, останнім часом ви робили щось не так? Ця причина не так часто зустрічається, але все ж деякі сімейні пари розлучаються саме тому. Вони розчаровуються у своєму партнері і намагаються знайти йому гідну заміну.
  6. Небажання мати дітей. Кожна жінка народжена для того, щоб дати комусь нове життя. Жінка хоче стати матір`ю, але чоловік боїться цього, в його очах це непомірна відповідальність за іншу людину. Дружина може багато з чим змиритися, але якщо ви не дасте їй можливості відчути себе мамою, вона такого не пробачить.

Дружина пішла: як повернути

  1. Цінності. Не чекайте, поки вона піде, покажіть їй, що вона потрібна вам сьогодні, зараз. Жінка не буде довго терпіти, якщо її будуть сприймати, як належне. Якщо вона вже пішла, зробіть такий вчинок, який буде говорити їй про те, що вона - ваша найбільша цінність.
  2. Час. Приділяйте їй більше часу. Вона сумує за вами, коли ви на роботі, покажіть їй, що теж сумуєте, не біжіть в свій єдиний вихідний до друзів, або візьміть її з собою. Якщо вона пішла від вас, зателефонуйте і запросіть її на побачення. Приділіть їй цілий день. Щоб бути впевненим, що вона точно погодиться з вами піти, влаштуйте віче, в точності нагадує вашу першу зустріч. Їй стане цікаво і вона просто не зможе відмовитися.
  3. Пияцтво. Вирішіть, що для вас важливіше - особиста сімейна злагода або чарка горілки? Вибір тільки за вами!
  4. Зрада, зрада. В цьому випадку повернути її буде не так просто. Якщо вона вас простить - вона найдобріша жінка на землі. Для цього вам доведеться буквально «зі шкіри геть лізти», а то й більше.
  5. Сексуальне життя. Включіть фантазію, здивуєте її, даруйте їй насолоду. Не допускайте, щоб ваша дружина пішла до коханця через те, що ви не влаштовуєте її в сексуальному плані.
  6. Небажання мати дітей. Вона пішла, бо ви боялися завести дитину? Тоді зважте всі «за» і «проти», якщо ви її насправді любите, то ви просто не можете не хотіти від неї дітей. Поясніть їй, чого ви боялися, вона вас зрозуміє.




Тепер ви знаєте, чому дружини ідуть від чоловіків в найбільш важливих випадках. Бажаємо вам не потрапляти в такі ситуації і жити в гармонії зі своєю половинкою.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!