» » » Не хочу чоловіка, що робити?

Не хочу чоловіка, що робити?

Сімейні стосунки не такі прості, як іноді здається і проблема відсутності сексу - не рідкість. Звичайно, багатьом жінкам здається, що це тільки їм не хочеться чоловіка, але психологи стверджують, що таке сьогодні відбувається дуже часто.

Форуми в Інтернеті просто завалені питаннями: "Чому я не хочу чоловіка?" що говорить про актуальність проблеми.

Психологи стверджують, що найбільш частими причинами небажання займатися любов`ю з чоловіком є:

  • Втома. Втомлена жінка, постійно схильна стресу, просто не може розслабитися і тому може відмовлятися від сексу.
  • Дієти часто негативно впливають на лібідо, істотно знижуючи його.
  • Недолік фізичних вправ.
  • Занадто мала кількість часу, який ви проводите з чоловіком.
  • Недоліки чоловіки: грубість, забудькуватість, відсутність реакції на прохання дружини, неохайний зовнішній вигляд.

Якщо ви прокидаєтеся з думкою: "Не хочу чоловіка, хочу іншого", вам варто постаратися максимально обмежити ці проблеми. Постарайтеся відпочити, влаштуйте день для себе і розслабтеся. Побалуйте себе приємними процедурами і подивіться кіно. Привчіть себе правильно харчуватися і робіть зарядку кожен день. Ви будете здивовані, знову відчувши себе сексуальною і красивою.

Ви скаржитесь своїм подругам: "Не хочу спати з чоловіком"? Перестаньте це робити, візьміть ситуацію в свої руки і постарайтеся все виправити. Поговоріть з чоловіком, але ні в якому разі не кажіть, що не хочете його - цим ви можете завдати занадто великої шкоди його самооцінці. Поясніть йому, що вам хотілося б щось змінити в інтимних відносинах. Постарайтеся відпочити десь разом, бажано без дітей. Можливо, це допоможе вам пробудити теплі почуття до коханої.



Якщо ви зрозуміли, що проблема криється в ньому, постарайтеся м`яко натякнути йому на недоліки і підвести його до виправлення. Не тисніть на коханого, а просто акуратно переконайте його, що так вам обом буде краще.

Не зайвим буде навчитися переключатися з побутових проблем на вашого коханого. Постарайтеся щодня приділяти йому достатньо часу - це допоможе вам на якийсь час забути про турботи і думати тільки про чоловіка. Можливо, вам варто поговорити з чоловіком щодо його допомоги в домашніх справах - таким чином, він зможе трохи розвантажити вас, і ви будете більш відпочила.

Часто дружина не хоче інтиму після народження дитини. Гінекологи стверджують, що дуже часто до них приходять молоді мами і стверджують: "Не хочу чоловіка після пологів". Зазвичай вони думають, що з ними щось не так і прагнуть знайти причину цього. Лікарі кажуть, що така реакція нормальна і буває практично у кожної жінки, що родила. У кого-то це проходить само собою через кілька місяців, деяким доводиться приймати певний час препарати для відновлення гормонального фону. У будь-якому випадку гінеколог підкаже вам, як вирішити ситуацію, що склалася.

Зовсім не хочу чоловіка, що робити



Бувають ситуації, коли вказане вище не допомагає. Що б ви не робили, реакції немає ніякої, і здається, що ви більше не можете бачити цю людину поруч з собою. У такій ситуації психологи рекомендують всерйоз задуматися про розлучення. Небажання займатися любов`ю з людиною може сигналізувати про необхідність припинити відносини і спробувати свого щастя з іншою людиною. Звичайно, зважитися на розлучення непросто, тому обміркуйте всі можливі його наслідки і прийміть вірне рішення.

Деякі жінки стверджують, що справляються з цією проблемою, знайшовши коханця. Такий підхід цікавий, але він пов`язаний з великою кількістю недоліків. Так вам прийдется викроювати час і знаходити місце для спільних зустрічей, а також намагатися приховати свої любовні пригоди від оточуючих. Часто такий шлях обирають жінки, які прагнуть зберегти сім`ю, тому страх бути розкритою переслідує їх постійно. Чи потрібна така нервування, якщо вона абсолютно не допомагає зміцнити відносини в родині? Навряд чи.

Найскладніше рішення проблеми

Психологи зазвичай рекомендують ще один варіант вирішення даної проблеми. Він досить складний, і не кожна жінка готова спробувати взятися за це, але якщо ви зважитеся, результат напевно порадує вас.

Вашим завданням є закохатися в чоловіка заново. Ось так просто: закохатися заново в власного чоловіка. Правда, зробити це дуже складно, особливо якщо ви знаєте один одного вже давно.

Але вашим завданням є спробувати акцентувати свою увагу тільки на позитивних сторонах коханого. Придивіться до того, як він займається звичними справами: як смішно морщиться, граючи на комп`ютері, як спілкується з вашими дітьми, як він готує каву і ін.

Але якщо чоловік хоче сексу - що робити, якщо прямо зараз ви не готові до цього? Грайте з ним! Постарайтеся, щоб все пішло не за звичним сценарієм: проявіть більшу чи меншу активність, ніж зазвичай, постарайтеся зробити це в іншому місці або купіть для себе нове карколомне білизна. Важливо, щоб ви робили щось, а не чекали, поки рішення прийде саме.

Якщо все, що написано вище не дало вам пояснення, чому дружина не хоче чоловіка, то ви можете почитати цю статтю на нашому сайті: "Чому дружина не хоче чоловіка?"



Увага, тільки СЬОГОДНІ!