» » » Чому чоловік не хоче дружину?

Чому чоловік не хоче дружину?

Чому чоловік не хоче дружину?

Відмінні відносини в шлюбі - це прекрасно. Але на жаль, часто буває так: спочатку у подружжя все добре да гладко, а згодом спливають неприємні камені, які можуть потопити любовну човен. Але на щастя, з більшістю з них можна впоратися. Один з таких каменів - відмова чоловіка від сексу. Чому чоловік не хоче дружину, і що робити в такій ситуації? Причини можуть бути абсолютно різні. Давайте по порядку розглянемо найчастіші.

втома

Він втомлюється. Причому втомлюватися він може по-різному. Наприклад, чоловік багато працює, а ввечері мріє скоріше лягти спати, а не займатися любовними втіхами. Або він постійно ініціативний і активний в ліжку, а Ви тільки зриваєте плоди його праці. Природно, він від цього теж втомлюється. Найкраще, що Ви можете зробити, - взяти частину ініціативи на себе. Пестьте чоловіка після роботи, частіше займайтеся сексом в тих позиціях, де активна жінка, намагайтеся доставити йому задоволення, коли він розслабляється.

рутина

Рутина вбиває романтику і бажання. Навіть якщо Ви розумниця-красуня, вдома завжди чисто і є смачна їжа, ось тільки секс кожен день - по одній і тій же схемі, то і в цьому випадку чоловік перестане Вас хотіти. Чоловіки дуже сексуальні від природи, при цьому вони люблять новизну. Урізноманітніть ваш секс! Варіантів - море! Іграшки, рольові ігри, нові місця, еротичне білизна і одяг, нові пози. Спробуйте здивувати чоловіка. Придумайте для нього щось, що йому точно сподобається, і коли він прийде додому, нехай буде приємно здивований!

хвороби



Захворювання. Тут все зрозуміло. Секс не приносить чоловікові радості, тому потрібно спочатку повністю вилікуватися, а вже потім досягати нових сексуальних вершин.

відсутність привабливості

Ви перестали цікавити Вашого чоловіка в сексуальному плані. У пояснення цьому також є безліч причин. Це можуть бути зміни в зовнішності, які роблять Вас непривабливою. Наприклад, Ви сильно поповніли. Також причиною часто є жіноча поведінка. Сварки, причіпки до чоловіка, критика його вчинків, лайки і грубі слова - як результат - цілком обгрунтовану відмову чоловіка від сексу. Коли у відносинах негаразди, то і бажання не виникає. Яких жінок чоловіки хочуть? Тих, хто виглядає сексуально і захоплюється своїм чоловіком. Так станьте для нього такий!

коханка



У чоловіка є коханка. Це означає, що вона для нього набагато більш сексуальна, ніж Ви. Сидіти і ридати не варто, закочувати істерики і сцени теж не треба. Якщо Ви впевнені, що у чоловіка є коханка, і хочете його повернути, то Вам треба діяти хитро. Якщо чоловік не в курсі того, що Ви знаєте про існування суперниці, то нехай і не знає далі. Ваше завдання - стати для чоловіка більш сексуальною, ніж вона. Ви повинні поміняти себе як у зовнішності, так і в поведінці. Можете постежити за коханкою, але копіювати її не потрібно. Уважно вивчіть її, і з`ясуйте, що ж так чіпляє Вашого чоловіка в ній. Вам потрібно стати для нього такий же, але тільки в тисячу разів краще.

надмірне бажання

Ви занадто ініціативні в ліжку. Чоловік за своєю природою - лідер, тому ініціатором сексу повинен частіше виступати він. Коли Ви постійно вимагаєте від нього сексу, починаєте все робити перша і зберігаєте в ліжку домінуючу позицію, Ви закладаєте в чоловічій психіці зачатки неповноцінності. Він думає, що не здатний доставити Вам задоволення, тому і сексу йому не хочеться. Перекиньте на чоловіка його основну роль! Дайте йому відчути себе чоловіком, який живе зі слабкою і ніжною жінкою. Може бути й інша причина: у вас з партнером різний сексуальний темперамент. Ви - більш темпераментна, він - менш. Це природа, а йти їй наперекір - собі дорожче. В цьому випадку змиріться з ситуацією, займайтеся сексом тоді, коли хочете обидва, а коли чоловік Вас не підтримує, задовольняйте себе мастурбацією і різними секс-іграшками. І пам`ятайте, у цьому немає нічого ганебного!

Як ще можна виправити ситуацію?

Подивіться разом порнографію. Поспостерігайте за тим, що він дивиться і що його найбільше збуджує. Постарайтеся відтворити схожу ситуацію в житті. Якщо це неможливо або не допомагає, краще всього звернутися до сексолога, він допоможе вирішити проблему.

І нарешті, спробуйте побувати недоторкою деякий час. Це захоплююча гра допоможе розбудити в чоловікові сексуальний темперамент. Він не хоче сексу? Будь ласка! Ви не займаєтеся цим деяку кількість часу. При цьому перестаньте наполягати на близькості. Ви спокійно спілкуєтеся з чоловіком, але намагаєтеся потрапляти йому на очі в еротичній білизні або в дуже красивою збудливою одязі. Коли він Вас захоче, м`яко відмовтеся від сексу. І коли пройде достатня кількість часу (як довго - вирішувати Вам), чоловік настільки "замаринується", що потім сам стане просити Вас про секс! А Вам потім потрібно буде просто підтримувати його бажання.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!