» » » Як повернути пристрасть?

Як повернути пристрасть?

Після весілля пройшло п`ять, десять років, і раптом, два найрідніших і улюблених людини починають розуміти, що їх вже не так тягне один до одного. Вони продовжують жити разом, кохають одне одного, навіть виконують свій подружній обов`язок, але колишньої пристрасті у стосунках вже немає. Якщо не працювати над цим питання, то рано чи пізно, у неї або у нього, з`явиться інший або інша, і в нових відносинах буде новизна, вогонь в очах, пристрасть, і як результат - зрада. Скільки сімей розпадається через це! А може бути, зупинити і подумати, як повернути пристрасть не на стороні, а зі своїм найулюбленішим людиною? Це буде найбільш правильним рішенням, здатним зберегти сім`ю, щасливих дітей, радість і новизну у відносинах.

Знайдіть причину охолодження

Треба обов`язково докопатися до причини зникнення колишньої пристрасті. Як правило, нею стає великою темп життя, зайнятість чоловіка і дружини на роботі, втома вечорами, турбота про дітей, велика кількість життєвих проблем, хвороби близьких тощо. Здається, що голова настільки зайнята іншим, що думкам про секс і пристрасті в ній просто немає. Якщо у вас саме так і відбувається, то це можна виправити, вам треба просто дізнатися, як повернути пристрасть у відносинах, і неухильно дотримуватися цих правил.

Ставлення до сексу

Треба спробувати усвідомити, що нормальна здорова людина не може обходитися без сексу, це в ньому закладено так само, як необхідність дихати, їсти і пити. Щоб пристрасть у відносинах загорілася з новою силою, намагайтеся протягом дня допомагати один одному, чекайте вечора із задоволенням, щоб разом укласти дітей і зайнятися самим чудесним таїнством в життя.

Щоб уникнути звикання до партнера, до самого процесу сексу, треба постійно урізноманітнити відчуття і враження від нього. Зауважте, не пози, і тим більше не самого партнера, а враження! Влаштовуйте один одному сюрпризи, зміни в настрої, образі, місця, часу заняття сексом.



Намагайтеся частіше розмовляти з партнером про те, що б йому хотілося під час сексу, розкажіть, що хочете ви. Тоді кожен дотик партнера буде для вас нагадуванням про те, що було пережито вночі, і ви зрозумієте, як це прекрасно і як повернути колишню пристрасть по-справжньому.

Що робити для чоловіка

Чоловік повинен, в першу чергу, відчувати себе чоловіком! Тому підкреслюйте частіше його перевага, хваліть і захоплюйтеся не тільки його вмінням забивати цвяхи, а й його сильними руками, м`язами преса (навіть якщо вони під шаром жиру), говорите йому, який він чудовий коханець, що він ваш герой. Згадуйте разом зі своїм чоловіком, як він вас умовляв зайнятися сексом в поході, коли в сусідньому наметі спали ще 10 осіб. І адже цей секс був! Самий приголомшливий і фантастичний! Коли ви відтворите в подробицях ці події, вам вже не захочеться спати!

Способів, як повернути пристрасть чоловіка, дуже багато. Ви миєте підлоги? Одягніть коротенький халатик і не сідайте навпочіпки, нахиляйтеся витончено! Проходячи повз чоловіка, торкайтеся кожен раз пальчиками його шиї, поверніться до нього ненароком і подаруйте поцілунок. Поки ви не відчуєте себе спокусницею, ваш чоловік пристрастю до вас не запалився.

Що робити для жінки

А ось міркувати, як повернути пристрасть дружини, взагалі не треба, тому що всі прийоми відомі давно, і діють безвідмовно! Віддайте дітей бабусі на вихідні, налийте теплу ванну, прийміть її разом, налийте по келиху вина, запаліть свічки, зробіть дружині масаж. Побачите, що вона вам влаштує справжнє «небо в алмазах». Всі ваші зусилля повернуться, помножені на десять! Пам`ятайте, що пристрасть - справа наживна, вона не виникає з нічого, вона повинна бути створена їх вашого палкого бажання!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!