» » » Що важливо у відносинах?

Що важливо у відносинах?

Що важливо у відносинах?

Не так просто знайти людину, з яким захочеться, так би мовити, не тільки засипати, але і прокидатися, а тому, якщо доля дарує вам зустріч з відповідним партнером, потрібно докласти всіх зусиль, щоб не зруйнувати відносини неправильною поведінкою. У цій статті розповімо, що найважливіше у відносинах між чоловіком і жінкою.

Три кити здорових відносин

Довіра, розуміння і повагу - мабуть, головні критерії здорових відносин. Якщо все це присутнє в стосунках, зіпсувати їх дуже складно, адже в довірчих відносинах немає місця брехні і ревнощів - дуже частих причин сварок пар. Звичайно, ясно, що дві людини не можуть зрозуміти один одного абсолютно у всіх питаннях, і тут на допомогу приходить повага - як здатність спокійно прийняти іншу точку зору.

пристрасть

Відносини між чоловіком і жінкою, в яких є довіра, розуміння і повагу, але немає пристрасті, навряд чи можна назвати здоровими і щасливими. Однак люди влаштовані так, що сильний потяг без додаткової стимуляції характерно лише для пар на початковій стадії їх відносин. Втім, і особливого значення пристрасті пара надає саме на цій стадії.

Чим старше відносини, тим більше значення починають грають інші цінності, такі як особливій спорідненості і ніжність. Проте, не можна забувати, що для чоловіка пристрасний секс означає, як правило, куди більше, ніж для жінки, і це як раз пояснює той факт, що чоловіки зраджують частіше. Втім, цього можна уникнути, відкрито обговоривши свої сексуальні проблеми і придумавши способи розпалити затухшим вогонь.

Загальні інтереси



Відмінна підтримка відносин - спільні інтереси. Сьогодні, благо, існує безліч всіляких варіантів для спільного розваги або навчання пар - танці, спорт, майстер-класи з ліплення глиняних горщиків, вивчення мов ... Навіть якщо на перший погляд здається, що ніяке заняття не буде цікаво для обох членів пари, покопавшись в власної душі і фантазії, можна знайти щось підходяще. Чоловік обожнює спорт, а ви до нього байдужі, але не проти підтягти фігуру? Спробуйте великий теніс - це і дуже активний, і дуже цікавий спорт.

свій кут

Спільне проведення часу, звичайно, відмінно скріплює відносини, проте таке поняття як "свій кут" має існувати в здорової парі. Особливо актуальний цей момент для пари, яка живе разом. Іноді людині просто необхідно побути наодинці з собою, може, він проведе цей час, валяючись на дивані, може, дивлячись дурні картинки в інтернеті, може, читаючи глибоко інтелектуальну літературу. Чи не намагайтеся нав`язати своє і висміяти заняття, яким займається ваш партнер в своєму кутку, залиште хоча б трохи особистого простору.

Чи варто намагатися?



Так чи інакше, будувати і підтримувати відносини - складна справа. Навіть в парі, де панує розуміння, довіру і повагу, іноді можуть траплятися сварки, хоча б тому, що хтось встав ні з тієї ноги. На жаль, найчастіше свій поганий настрій ми зриваємо саме на своїх близьких, і дістається їм просто тому, що вони завжди поруч.

Проте, як зрозуміти, чи варто намагатися, долаючи труднощі й суперечки? Простіше кажучи, як зрозуміти, чи той перед вами людина і чи точно саме з ним вам судилося прожити все життя? Це, звичайно, складний і неоднозначний питання, однак підказки тут є - якщо в головних моральних принципах і життєві цілі ви прийдіть, мабуть, спробувати варто.

Чому розпадаються пари?

Пари зі стажем розпадаються найчастіше через великої кількості накопичених невирішених конфліктів на тлі утіхнувшей пристрасті. Фраза "помиримося в ліжку" відома кожному, однак це згубна практика. Пристрасть рано чи пізно стихне, а нормального способу розбору конфлікту у пари не буде.

Запам`ятайте три слова - "довіру, розуміння, повага" - і зрозумійте, якщо ви будете слідувати цим трьом постулатам з самого початку відносин, недозволених конфліктів не накопичиться, ви зможете відверто розмовляти про всі свої розбіжності і проблеми і, напевно, вам може віднайти компроміс.

Читайте також:

Більше інформації про відносини шукайте в розділі Допомога в стосунках.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!