» » » Які відносини повинні бути?

Які відносини повинні бути?

Які відносини повинні бути?

Коли закохані знаходять один одного, їхні стосунки - це справжня ідилія. Вони люблять, витають у хмарах, думають тільки про хороше. На жаль, з часом, це все кудись випаровується і, ще недавно такі ніжні взаємини, змінюються сварками і скандалами. Вся справа в тому, що люди пізнають один одного більше, починають помічати якісь недоліки і це призводить до конфліктів. Багато хто не розуміє, які відносини повинні бути, тому у них не виходить будувати сім`ю. Давайте ж розберемося, як повинні поводитися хлопець і дівчина, щоб одного дня стати чоловіком і дружиною.

10 правил ідеальних відносин

  • Любов і тільки любов! Найголовніше в кожній парі - це наявність такого сильного почуття, як любов. Якщо її немає, то, як би ви не старалися, але ідеальних відносин у вас не вийде. Отже, якщо ви насправді відчуваєте любов до своєї половинки, якщо ви відчуваєте, що ваше життя без неї втрачає свій сенс, це сигнал про те, що боротися за ваше загальне щастя можна і навіть потрібно.
  • Повага. Як би це не банально звучало, але ви повинні поважати один одного. Це означає, що потрібно не тільки шанобливо ставитися до коханої людини, а й поважати його інтереси, рахуватися з ними, а не гнути постійно свою лінію, думаючи, що ви завжди однозначно праві. Люди всі різні, тому потрібно поважати і чужу думку.
  • Розуміння і підтримка. Іноді нам не зрозумілі переживання іншої людини. Можливо, вам буде іноді здаватися, що він або вона переживає через дрібниці. Так само часто половинка буде хотіти те, що вам абсолютно не цікаво. Так ось, розуміння і підтримка - ось, що повинно бути в відносинах. Підтримуйте один одного у всіх починаннях і у всіх прагненнях.
  • Пристрасть. Завжди підтримуйте пристрасть, хай навіть вона і не буде такою ж, як на перших порах. Для цього частіше залишайтеся наодинці, гуляйте тільки вдвох, говорите про свої почуття. Що стосується інтимного життя, віддавайтеся наповну, будьте одним цілим.
  • Простота. Будь-які відносини повинні бути простими. Вам ні до чого говорити незрозумілими філософськими фразами, надягати на себе маски іншої людини і замовчувати те, що хочеться сказати. Будьте простіше один з одним, тепер ви рідні люди і вам більше не потрібно приховувати своє справжнє «я».
  • Вірність. Само собою зрозуміло, що зради у відносинах не припустимі. Якщо ви хочете побудувати ідеальну сім`ю, навіть думати забудьте про брехню і зраду. А якщо вас весь час відвідують думки і іншій людині, варто задуматися, може, ви відчуваєте до своєї половинці несправжні почуття?
  • Спільна праця. Робіть щось разом. Тільки спільна праця, спільні зусилля зміцнюють відносини і переводять їх на новий рівень. Тим більше, якщо ви хочете в майбутньому одружитися, то пам`ятайте, що в шлюбі, крім веселощів, будуть ще й обов`язки, які ви обидва будете виконувати. Так ось, якщо не хочете, щоб ваш сімейний кораблик розбився об побут - репетирують. Прибирайте, готуйте, ходите разом в магазин, допоможіть, наприклад, вашої бабусі пофарбувати вікна, посадити картоплю і т.д.
  • Свобода і рівноправність. Не створюйте своїй половині такі умови, при якій вона буде відчувати, нібито знаходиться в рабстві. Як повинні розвиватися відносини? Вони повинні будуватися на довірі, тому не варто ритися в телефоні коханого або коханої, забороняти зустрітися з друзями і т.д. Покажіть, що ви не тримаєте і не прив`язуєте до себе обранця, і він сам не захоче від вас ні куди йти.
  • Щастя. Відносини повинні приносити почуття щирого щастя обом партнерам. Якщо ви не відчуваєте, що з цією людиною вам так добре, що ви б ніколи його ні на що не проміняли, значить ідилії не вийде.
  • Турбота. Дбайте про свою половинку! Думайте про її благополуччя, допомагайте в хвороби і ніколи не вимагайте нічого натомість. Коли люди думають один про одного, переживають і дбають - це і є любов.




Тепер ви знаєте, які повинні бути ідеальні відносини. Пам`ятайте, що все тільки в ваших руках, ви можете створити міцну і люблячу сім`ю або розбити свою любов про нерозуміння і небажання піти на зустріч. Любіть один одного, створіть свій світ, в якому завжди буде панувати тільки радість і щастя!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!