» » » На чому будуються відносини?

На чому будуються відносини?

На чому будуються відносини?

Часто люди своєму партнеру пропонують стати друзями, коли вже збираються порвати відносини, хоча з цього і потрібно було їх починати. Не варто забувати, що відносини між чоловіком і жінкою - це, перш за все відносини людини з іншою людиною, і для їх поліпшення застосовують ті ж способи, які допомагають і в стосунках з будь-якими людьми.

Знайшовши свою «половинку» люди забувають про це, і з часом починають пред`являти високі вимоги, сподіваючись на те, що кохана людина любить вас і повинен розуміти, і можна вести себе як завгодно! Але, жаль або на щастя, немає нікого в світі, хто б міг зрозуміти вас цілком і повністю, адже природа створила кожної людини по-своєму різними. І тому варто згадати про основи побудови гармонійних відносин. Розглянемо, на чому будуються відносини.

довіра

Міцні, тривалі відносини будуються на довірі. Довіра - це основа для розвитку справжньої близькості. Якщо ви хочете, щоб ваші відносини були тривалими, варто довіряти партнеру ваше сьогодення, минуле і майбутнє. Довіра легко зруйнувати і важко відновити, нагородою вам буде ті відносини до яких ви завжди прагнули, якщо не пошкодуєте своїх сил.

Повага

Кожен має право на прийняття рішень і висловлювання своєї думки. Тривалі відносини не побудуєш, якщо слідувати правилу «Хто не з нами - той проти нас».

Спілкування

Йдеться про обмін почуттями та емоціями. Розповідайте своєму партнерові про ваші почуття з приводу навколишніх подій, цікавтеся, що він відчуває. Якщо ваш партнер тримає свої емоції при собі, то вам цього робити не варто, тому що надмірна закритість зробить штучними і фальшивими ваші відносини. Згадайте дитячу гру «зіпсований телефон», і не говорите занадто багато натяками. Розкажіть відразу, що вам не сподобалося, це краще, ніж влаштовувати істерику через місяць, і висловлювати відразу, що накопичилося за цей час в душі.

терпіння



Щоб з`їсти яблуко, спочатку потрібно посадити дерево, виростити його, дати йому зацвісти і щоб зав`язалися плоди. І в стосунках також. Деякі почуття виникають відразу, для розвитку інших потрібен час. Будьте готові до того, що результати можуть з`явитися не відразу, якщо ви робите щось для їх поліпшення. Народна мудрість говорить, що і маленька крапля точить твердий камінь. На внутрішнє зміни потрібно дати партнеру час. Почитайте весільні прикмети, якщо раптом у вас скоро відбудеться весілля.

ініціатива

У відносинах завжди повинен бути хтось першим. Зробіть ви перший крок для того щоб налагодити відносини. Якщо потрібно і другий. Якщо ж ваш обранець не робить руху вам назустріч, то варто згадати про те:

Насильно милим не будеш

Любов без взаємності - це важке переживання для кожної людини, що змушує піти на що завгодно, навіть змусити силою полюбить себе. Але це ні до чого доброго не приведе. У підсумку залишаться образа, почуття приниженості і розчарування на все життя.

Тепер ви дізналися або згадали, на чому будуються відносини. І не варто забувати про це!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!