» » Як бути краще колишньої?

Як бути краще колишньої?

Як бути краще колишньої?

Іноді в стосунках чоловіка і жінки може промайнути тінь з минулого життя. Багато дівчат в такій ситуації замислюються про те, як бути краще колишньої. Присутність тіні колишньої викликає багато різних відчуттів, але найголовніше з них -це ревнощі. Не можна забувати про те, що ревнощі вбиває відносини. Ревнощі до минулого відносин одна з найбільш згубних. Адже кожен з партнерів має за спиною свій багаж життєвого досвіду. Чи не копайтеся в минулому житті свого партнера. Живіть сьогоденням і сміливо з любов`ю дивіться в майбутнє ваших стосунків!

Вас чекає нове щастя

Пам`ятайте, що минулі, особливо приємні й радісні моменти життя, не можуть просто так в одну мить взяти і випаруватися з нашої пам`яті! На початку ваших відносин будьте готові до того, що якийсь проміжок часу ваш партнер подумки ще повертатиметься в колишні відносини. Будьте мудрішими. Якщо ви помічаєте, що він все ще згадує про минулі відносини, постарайтеся набратися терпіння. Так, це дійсно говорить про те, що він серйозно ставився до неї і сильно любив її, але зовсім не вказує на те, що вас він любить менше. Повірте, мине не так вже й багато часу, і він сам поступово забуде про неї. Його пам`ять обросте новими відчуттями, переживаннями, моментами з вашого спільного особистої історії, і вони витіснять давнє минуле.

Якщо він порівнює вас з колишньою, поговоріть з ним про це, скажіть, що вам неприємні такі розмови і їх потрібно припинити.



Чи не нагадуйте йому про минуле життя, що не провокуйте, що не ятріть рани. Наповнюйте ваше життя задоволеннями, радістю, щастям, теплом, затишком, новизною, любов`ю!

Цінуйте і любіть себе



Не шукайте способи, як бути краще колишньої. Залишайтеся самою собою, адже якщо він вас вибрав, значить, йому потрібні саме ви, а не вдосконалена копія колишньої дівчини. Помилково думати, що ви зможете бути йому ближче, якщо станете краще неї. Він закінчив минулі відносини, тепер в його житті і в його серці головне місце належить тільки вам. І то, як буде будуватися ваша щасливе спільне життя, залежить тільки від вас двох. Нічого позитивного ревне ставлення до «колишньої» не принесе. Навпаки, нагадування про неї може викликати роздратування вашого партнера і конфліктність у відносинах. Тому порівнювати себе з колишньою нерозумно! Також, піднявши тему про колишніх, ви можете не помітити, як якісь, на перший погляд, безневинні спогади вашого партнера можуть боляче ранити ваше самолюбство, привести вас до самоїдства, до невпевненості, знизити вашу самооцінку, зіпсувати настрій, придушити вас почуттям образи . Подумайте про це, перш ніж затівати розмову про минуле життя. Ну а якщо вже його не уникнути, постарайтеся непомітно від партнера поміняти неприємну вам тему розмови.

Достойно прийміть його минуле

Звичайно, важко, у нього є діти від попереднього шлюбу. У цьому випадку потрібно просто прийняти той факт, що діти, як маленька невидима нитка, назавжди будуть пов`язувати вашу другу половинку з колишньої. Ви повинні знайти правильне місце для них у вашому житті, тим самим гідно показавши своєму чоловікові, що ви не дорікаєте його в минулому житті, що ви визнаєте його право на спілкування з дітьми, на його турботу про них, що ви цінуєте і поважаєте його вибір . Змиріться і прийміть їх. Пам`ятайте, що це абсолютно не говорить про те, що він все так же буде належати і колишньої. У мудро побудованих відносинах завжди є чітка грань між допустимим і недозволеним.

Не шукайте каверзи в стосунках

Якщо ж ваш партнер не згадує про минуле життя, не шукайте в цьому підступу. Адже, швидше за все, він дійсно щиро і безмежно любить вас, так що в його думках просто немає місця для спогадів про колишню. Тим більше не копайтеся в його минулому, розпитуючи спільних друзів або родичів. Йому явно не сподобається все це, коли він дізнається. Будьте розсудливі. Довіряйте своєму партнеру, любите його. З вдячністю ставитеся до минулого своєї другої половинки, адже саме пережите дозволило йому стати таким, яким ви його полюбили.

Бережіть своє щастя. Все залежить тільки від вас. Чи не озирайтеся в минуле, живіть сьогоденням, будуйте плани на майбутнє!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!