» » Як сказати, що є інша?

Як сказати, що є інша?

Як сказати, що є інша?

Розлучатися завжди складно. Найважче це зробити, якщо раніше були близькі стосунки, якщо люди любили один одного. Як сказати, що є інша, як менш болісно для колишньої коханої відрити сувору правду і сказати, що більше її не любиш? Погодьтеся, зробити це складно, але необхідно. Краще поставити всі крапки над і, сказати правду, а не якийсь час жити у брехні. Тим більше, що правда розкриється в будь-якому випадку.

Як грамотно розлучитися

  • Найкраще вийти на відкриту розмову з дівчиною. Так, це важко, так, це може викликати непередбачену реакцію з її боку, можливо, навіть істерику, звинувачення, сльози. Але це потрібно зробити. Адже кохання більше немає і прикидатися з кожним днем стає все складніше. Цей спосіб найболючіше, а й самий порядний, бо пряма розмова завжди свідчить про повагу до дівчини, яка була так дорога.
  • Є менш болісний спосіб: намагатися поступово припиняти відносини: не прийти на побачення, не відповісти на дзвінок. Здається, що так простіше. Але, з іншого боку, це некрасиво по відношенню до колишньої коханої, це її принижує. Адже немає нічого страшнішого невідомості. Чоловіки, які таким чином припиняють відносини, визнаються в тому, що у них інша, неабияк помучивши жінку мовчанням, думають насамперед про себе. Може, і не потрібно тоді жаліти про припинення відносин з ними?
  • Нарешті, ряд чоловіків просто воліє взагалі не виходити на серйозну розмову. Вони просто зникають з життя жінки. Це їх спосіб визнання в тому, що все пройшло. Раз все в минулому - навіщо взагалі щось пояснювати. Жорстоко, егоїстично, некрасиво. Може виникнути питання: а чи була взагалі любов, чи не були це тільки красиві слова про неї?

«Расставанье - маленька смерть», - співається в одній відомій пісні. Чоловік повинен залишатися чоловіком і в хвилини прощання з дівчиною, зробити цей процес менш хворобливим для неї. Адже їй треба навчитися жити без коханого і чекати того, хто не зрадить.



Якщо вас зацікавила тема, то цікаву інформацію по ній можна прочитати в статтях на нашому сайті:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!