» » Як залишитися коханої?

Як залишитися коханої?

Як залишитися коханої?

Коли жінка і чоловік вирішують жити разом, укладають шлюб, вони не просто з`їжджаються, щоб заощадити на комунальних платежах, вони створюють сім`ю. Будь-яка жінка, яка живить надію на міцні і довгі стосунки, повинна чітко уявляти собі, що поруч з нею чоловік, якого вона вибрала сама, який вона вважає за доцільне і поруч з яким вона проведе все життя.

Відповідь на питання на кшталт: як завжди залишатися улюбленою, бажаною і єдиною для свого чоловіка, хвилює кожну жінку. Що потрібно робити і як слід себе вести, щоб романтична пристрасть на початку відносин переросла в любов, повагу, довіру і дружбу в наступні роки. Може бути, кому-то поради даної статті здадуться банальними і давно відомими прописними істинами, але одна справа, знати їх, і зовсім інша, жити відповідно до них.

Зовнішній вигляд або атмосфера

Можна, звичайно, сказати, що задумавшись над тим, як залишатися улюбленою, жінка повинна почати стежити за собою, не бути нечупарою, не ходити вдома в драному халаті, не використовувати бігуді, вести господарство, виховувати дітей і піклуватися про чоловіка. Так, це теж варто взяти до уваги, однак, і від таких жінок чоловіки йдуть до інших.

Народна мудрість зберігає безліч приказок щодо шлюбу і зрад, а народна пам`ять і того більше різних випадків, які сталися з чиєїсь сестрою, подругою або колегою по роботі. Кризи бувають в житті кожної родини, але якщо між подружжям немає довіри, поваги та дружби, то подолати їх буде практично неможливо і закінчиться все розлученням. Розхожа фраза про те, що жінки люблять вухами, а чоловіками очима, в корені не вірна, неохайний чоловік і неуважна і скуповуючи на компліменти жінка навряд чи викличуть інтерес і бажання розвинути відносини.



Щоб чоловік поспішав поділитися з дружиною всім, що його хвилює: від проблем на роботі до програшу улюбленої футбольної команди, необхідно постійно бути в курсі переваг, смаків, інтересів коханої людини, і самої також довіряти йому в усьому. Чоловіка слід підтримувати у всіх починаннях, якщо вони не завдають шкоди сім`ї, хвалити за досягнення, говорити про свою гордість за нього і його дії. Мова не йде про те, щоб обожнювати його, просто будь-якій людині приємно бути оціненим по заслугах, відчувати підтримку сім`ї в особі дружини. Образи, приниження чи критика, особливо на людях, не тільки не принесуть вам очікуваного результату, але і погіршать ваші відносини.

Спільний побут або спільне життя

Так, у вас як і раніше є батьки і будуть власні діти, але ближче чоловіка і дружини немає і не повинно бути нікого. Якщо у вас спільні інтереси, спільні життєві принципи, цілі, ви однаково дивіться на якісь речі і готові завжди підтримати свою другу половину, то в такому випадку, ви можете бути впевнені на всі сто відсотків, що ви назавжди будете для нього улюбленою і бажаною. Сімейне щастя і секрет щасливого шлюбу полягає в тому, щоб не намагатися змінити свого партнера, його звички, виліпити з нього когось іншого, зламати, підкорити своїй волі, змусити дотримуватися іншого способу життя.

Терпіння, мудрість, повагу і дружба, все це, в першу чергу, а не стільки зовнішній вигляд, допоможуть жінці стати тією, без якої чоловік просто не буде мислити свого життя і втрата якої буде рівносильна руйнування світобудови. Ось всі секрети, які допоможуть вам в пошуку відповіді на питання: як залишатися улюбленою.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!