» » » Як залучати свого чоловіка?

Як залучати свого чоловіка?

Як залучати свого чоловіка?

Як залишатися цікавою для свого чоловіка, бути особливою і непередбачуваною, дивувати і змушувати закохуватися в себе кожен раз? Як продовжувати залучати свого чоловіка після довгих років в шлюбі? Спробуємо знайти відповіді на хвилюючі питання.

Як залучати свого чоловіка: поради

Чоловік за своєю внутрішньою суттю - мисливець. Йому необхідно домагатися, вигравати, змагатися, вирішувати, захищати, бути корисним, а головне - бути завжди на висоті. Важливо вміти бути слабкою, захоплюватися своїм чоловіком, робити компліменти, пишатися ним. Адже якщо ви можете зробити все самі, навіщо він? Дайте йому зрозуміти, що без нього вам нікуди.

зовнішність

Звичайно ж, не секрет, що чоловіки, в першу чергу, сприймають жінку візуально. Тому просто необхідно виглядати завжди доглянуто і привабливо. Не всі чоловіки цінують бойовий макіяж, міні-спідницю і довгі гострі червоні нігті. Найчастіше така дівчина відштовхує від себе. Адже ви залучаєте чоловіка далеко не своїм макіяжем і нігтями, а сукупністю ознак. Справжня жіноча краса проявляється в доглянутості жінки: гарне волосся з акуратною стрижкою, чиста гладка шкіра, підтягнута постать і т. Д. Важливо, щоб не тільки ваш чоловік захоплювався вами. Підтримуйте фізичну форму, виглядаєте завжди на все сто.

Особистий розвиток

Важливий фактор у відносинах - це спілкування. Потрібно щодня розвивати себе як особистість для того, щоб було про що поговорити, що обговорити, можливо, і трохи посперечатися. Ви можете розповісти історію книги, яка вас зачепила, обговорити важливі світові проблеми, посміятися над дурницями і т. Д. Без спілкування немає розвитку відносин: кожен замикається в собі, і пропадає сенс ділитися думками і переживаннями.

Мрії і цілі на майбутнє



Добре, коли в парі є спільні цілі і мрії на майбутнє. Це змушує чоловіка прагнути до їх досягнення і бути героєм в очах коханої. Як залучити свого чоловіка, якщо ви вважаєте його невдахою? Ніяк. Цінуйте і міцно любите його, вірте в нього, будуйте спільні плани на майбутнє і сміливо разом втілюйте їх в реальність.

Моральна підтримка

Будьте завжди надійною опорою для улюбленого, людиною, якій можна все розповісти без осуду, просто другом. Допомагайте в скрутну хвилину, не залишайте його наодинці з проблемами. Вам краще знати, як можна підбадьорити і розвеселити людини.

хазяйновитість



Як то кажуть, шлях до чоловіка лежить через шлунок. Частково це правда. Готуйте частіше його улюблені страви, навіть якщо ви їх не їсте. Слідкуйте за чистотою будинку, вмійте створювати в ньому затишок. Будьте доброю господинею, до якої чоловік завжди буде поспішати після роботи.

Поведінка в конфліктах

Більшість жінок думають, що їх чоловік здатний розуміти з одного погляду або читати бажання подумки. Розчарую: таких чоловіків немає або їх дуже мало. Ви можете ображатися через дрібниці, почати з`ясовувати стосунки, а чоловіки цього страшенно не люблять. Чи не пиляйте його просто так, збій гормонів або зламаний ніготь - не причина для скандалів і принижень. Говоріть завжди прямо, чого ви хочете і чому. У суперечках і сварках спокійно висловлюйте свою точку зору і давайте йому можливість висловити свою.

Різноманітність в життя

Одноманітне життя - нудьга. У ваших руках зробити кожен день незабутнім. Посиденьки з друзями, прогулянка по нічному місту, похід в кіно і т. Д. У світі стільки цікавого, не сидіть на місці, кожен раз пробуйте разом щось нове! Плануйте спільний відпочинок, розваги, вмійте розслаблятися і дуріти, адже глибоко в душі ми всі діти.

інтим

Сексуальні відносини не повинні бути буденними. Експериментуйте, дивуйте, дізнавайтеся його тіло, вмійте себе подати. Найчастіше обговорюйте бажання один одного, прислухайтеся і довіряйте. При виникненні раптової пристрасті не гасіть її, а користуйтеся моментом. Постарайтеся не відмовляти своєму чоловікові в близькості. Будьте бажаною для нього.

Затишок будинку, любляча і улюблена жінка - мрія чоловіка, яку він шукає протягом життя. Будьте доброї, проявляйте турботу, захоплення, іноді стриманість, любите його. Не забувайте про своїх жіночих чарах і ніжності. Вас оцінять по заслугах, всі старання обернуться міцними і довірчими стосунками. Щастя і кохання!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!