» » » Як заманити чоловіка?

Як заманити чоловіка?

На практиці існують різні прийоми, якими можна користуватися для маніпулювання протилежною статтю. Користуючись певними моделями поведінки. Можна навіть закохати в себе людину.

По очах завжди можна зрозуміти ті імпульси, які посилає вам людина. Дуже важливо спостерігати за зіницями, адже вони легко і непомітно пульсують, як і серце. Якщо у партнера розширилися зіниці, то він відчуває до вас явний інтерес. Якщо чоловікові симпатична жінка, він подає чіткі сигнали, які виконуються на стані рефлексу:

  • він поправляє волосся;
  • злегка погладжує краватку, щоб він виглядав охайніше;
  • поправляє комір сорочки і піджак.


Чоловік стане дивитися на вас більш інтимно, а зіниці його будуть злегка розширені. Коли ви сидите один навпроти одного, то можна помітити, що шкарпетки його туфель спрямовані в вашу сторону. Тим самим він показує, що зробив вибір і йому цікаво.

прийоми зваблювання



У тому, як заманити чоловіка, допоможуть деякі прийоми зваблювання:

  • Погляд. Використовуйте ваш фатальний погляд, який покаже співрозмовникові інтерес до нього. Так можливо показати свою зосередженість на партнері. Дуже важливим є вміння дивитися людині безпосередньо в очі, так ви зможете вселити йому впевненість у собі.
  • Правильна бесіда. Якщо пам`ятати багато вислови психологів, то вони стверджують те, що кожна людина любить говорити саме про себе. Тому спробуйте говорити про чоловіка. Варто придумати різні питання про їжу, звички, хобі та роботі. Тут можна задати будь-яке питання, головне, щоб він стосувався саме його! Не будьте сильно цікавою, проявляйте ввічливість і тактовність. Уявіть в своєму уяву, що ви берете інтерв`ю, від якого буде залежати ваша доля.
  • Тонкість лестощів. Варто робити маленькі компліменти, тоді людина розуміє, що з ним цікаво і приємно проводити час. Тут з`являється впевненість і рішучість вести бесіду далі.
  • Звучання імені. Вимовляти ім`я співрозмовника частіше, тому що кожний з нас може слухати його нескінченно. Якщо ви почали часто вживати ім`я чоловіка, то він розуміє це, як прояв інтересу до особистості.
  • Вираз почуттів. Щоб зрозуміти, як заманити чоловіка, варто прийняти таку істину: не бійтеся показувати щирість, захоплення, захопленість ним. У всіх людей є тяга до теплоти і ніжному відношенню. Коли є вираження почуттів і емоцій - це просто прекрасно!

Одружений чоловік

Як привернути до себе чоловіка стає зрозумілим. Але залишається ще така тема про те, як заманити одруженого чоловіка. Існує думка про те, що чоловіки полігамні, тому шлюб для них не перешкода знайти іншу жінку. Часто дівчина закохується в чоловіка, починає будувати з ним стосунки і навіть не здогадується про те, що він перебуває у шлюбі. А буває і так, що вона про все знає, але йде до своєї мети завоювання. Для цього є деякі поради:

  • Дуже часто чужий чоловік легко захоплюється зовнішніми даними. Завжди намагайтеся виглядати красиво і доглянуто. Не завжди дружина ходить будинку з зачіскою, на підборах і ефектним макіяжем. Тому вам треба бути чарівною, щоб вже навіть красивим макіяж почати вигравати боротьбу за чоловіка.
  • Загадковість - це інтерес вас розгадати. Не відкривайте всі свої таємниці - чоловіки люблять таку гру. Нехай він думає про стратегії, які допоможуть йому завоювати вас до кінця. Кожен чоловік по своїй натурі мисливець - дайте йому можливість вийти на полювання за таким прекрасним призом.
  • За статистикою чоловіки дуже часто заводять роман на стороні, тому що шукають хорошого співрозмовника. Слухайте його, підтримуйте розмову, задавайте питання, хваліть. Він побачить ваш інтерес і зрозуміє, що з вами легко і затишно.
  • Як заманити одруженого чоловіка? Будьте сміливою в ліжку. Дуже часто чоловікові потрібна коханка лише тому, що секс з дружиною став нудним. Дивуйте його експериментами. Кожен раз ваша постіль повинна бути святом для нього, тоді він буде зацікавлений бачитися з вами все частіше.
  • Не варто лізти в сімейні стосунки чоловіка. Нехай він говорить погано про дружину, нехай він розповідає про сварки - не давайте рад. Якщо ви скажіть щось недоречне, то цим викличете злість вже в свою сторону.

У жінок від природи є дар зваблювання, тому користуйтеся їм, тоді ключик від вашого щастя буде саме в ваших руках! Удачі вам!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!