» » Як бути єдиною?

Як бути єдиною?

Як бути єдиною?

Як стати єдиною для чоловіка? Як домогтися, щоб ваш коханий не звертав уваги на інших жінок? Ці питання турбують багатьох представниць прекрасної статі. Давайте поговоримо про те, як бути єдиною.

незалежність

Перш за все, майте на увазі, що будь-який чоловік хоче бути незалежним. Не забороняйте йому зустрічатися з друзями. Чоловік - теж людина, йому хочеться відпочити. Дозволяйте своїй другій половинці зайнятися справами самостійно. Нехай у нього буде своє хобі. Але при цьому не забувайте проводити вихідні разом. Знайдіть те, що буде подобатися обом. Наприклад, лижні прогулянки, екскурсії, просто зустрічі з загальними друзями. Спільне проведення часу дуже зближує. Але це не означає, що треба все робити разом.

ревнощі

Чи не дошкуляйте чоловіка своїми ревнощами. Не треба постійно йому дзвонити, писати смс. Чи не підозрюєте кожну знайому жінку в тому, що вона зустрічається з вашим партнером. Ваш чоловік цілком може спілкуватися з жінками, нічого особливого тут немає. І взагалі ревнощі свідчить про те, що у вас низька самооцінка. А який чоловік буде любити жінку з комплексами? Пам`ятайте про те, що ваш улюблений вибрав саме вас, а, значить, любить вас. Тому більше довіряйте своїй другій половинці.

розмова

Існує думка, що жінки постійно хочуть розмовляти, а чоловіки не хочуть ні розмовляти, ні слухати. Але це не завжди так. У такому випадку жінка повинна послухати чоловіка. Нехай розповість вам про свої страхи, мрії та бажання. Вчіться слухати. Зазвичай жінка починає розповідати про свої справи, але ж чоловікові теж є, що сказати. Тому розпитайте його, як пройшов робочий день, як би він хотів провести вихідні. І просто послухайте його, навіть, якщо вам не дуже цікавий розмова.

зовнішність

Не варто забувати про свою зовнішність, навіть якщо партнер говорить, що любить вас в будь-якому вигляді. Ви все одно повинні стежити за собою. Будь-якому чоловікові приємно, якщо поруч доглянута, красива жінка. Тому приділяйте собі час кожен день: відвідуйте перукарню, салон краси, тренажерний зал. Будинки робіть маски для обличчя. Не забувайте і про гарному одязі. Навіть вдома ви повинні виглядати охайно. Купуйте красиву домашній одяг - стильні шортики і майку, домашнє миле плаття. Повірте, чоловік це оцінить, і подивиться на вас іншими очима.

побут



Будь-яка жінка знає про те, що чоловік любить їсти. Тому готувати смачно треба обов`язково. Навіть якщо ви не любите готувати, освойте кілька смачних і легких страв. А у вихідні, все-таки, побалуйте свою другу половинку улюбленими стравами. Якщо ви любите проводити час на кухні, вивчіть кухні різних народів світу і експериментуйте хоч кожен день.

Не варто пиляти чоловіка постійно, якщо він не виконує домашніх справ. Просто заздалегідь повідомте його про те, що йому треба буде зробити. А потім поставте перед фактом - зараз він виносить сміття, наприклад. І не давайте занадто багато обов`язків за один раз. Одна обов`язок - за один раз.

Будьте цікавою

Ви повинні бути цікаві своєму чоловікові. Не будьте нав`язливі. Майте свою думку, але будьте дипломатичні. Заведіть своє хобі. Зустрічайтеся з подругами і друзями. Загалом, у вас повинна бути і своя життя, не живіть життям свого чоловіка.

А, головне, щиро любите свою другу половинку, і тоді вам не треба буде шукати відповідь на питання, як стати для нього єдиною.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!