» » » Як одружити на собі чоловіка?

Як одружити на собі чоловіка?

Як одружити на собі чоловіка?

Ви закохані одне в одного і щасливі вже досить довгий час. І Ви вже починаєте потихеньку замислюватися про те, що непогано було б скріпити ваші відносини обручками і штампом в паспорті, та ось тільки він чомусь про своїй неможливо заговорює. Цілком природно, що ви починаєте шукати відповіді на запитання: чому чоловіки не хочуть одружуватися?. Бути може, Ви щось робите неправильно? У будь-якому випадку, виправити становище можна, та так, що чоловік сам попросить Вашої руки! Отже, як одружити на собі чоловіка?

Вихід - наблизитися до жіночого ідеалу

зовнішність

Чоловік, що б він не говорив, звертає увагу на зовнішність своєї обраниці, навіть якщо ви вже давно знайомі і бачили один одного далеко не в кращому вигляді. Станьте для нього красивою. І не треба говорити, що Ви не така. Як кажуть французи, не буває жінок некрасивих, бувають жінки ледачі. Тут важливі два моменти: Ваші особисті старання і переваги потенційного чоловіка. Ваші старання насамперед повинні бути спрямовані на те, щоб зробити себе доглянутою. Здорова м`яка шкіра, ясний погляд, шовковисте волосся, підтягнута фігура - ось чого домагатися потрібно в першу чергу. Якщо вважаєте, що Вам не вистачає фарб, то легкий макіяж не зашкодить. Будьте красивою не тільки, коли виходите, а й удома. Викиньте заяложений халат, перестаньте ходити перед чоловіком в бігудях і масках. Нехай він бачить результати Вашої роботи над собою, а не процес.

Виберіть для домашнього одягу симпатичні брючки або легку спідничку з красивою кофтиною або маєчкою - виглядає куди привабливіше, ніж старий халат. Що стосується переваг чоловіки, то тут, можливо, вам доведеться піти на жертви, якщо Ви, звичайно, хочете цього. Наприклад, чоловік любить дивитися на Вас без косметики, а Ви житті не мислите без красивого макіяжу. Що робити? При виході з будинку наводите марафет, а коли повертаєтеся назад, змивайте косметику і зустрічайте чоловіка з роботи. Слухайте поради Вашого чоловіка про те, що Вам підходить, а що - ні. І міняйте свою зовнішність за обопільною згодою. Не бійтеся експериментів!

характер



Як одружити на собі чоловіка? Величезну роль грає Ваша поведінка і характер. Для чоловіка потрібно стати справжнім другом, а не просто коханкою зі сковорідкою на кухні. Зробіть так, щоб ближче Вас у нього не було друзів. Підтримуйте його, допомагайте, тіште. Він повинен повертатися додому не тільки як до місця, де можна поспати і поїсти, а й де можна відпочити душею. Він повинен відчувати, що його чекають вдома, що там є близька людина, якій можна відкритися і довіритися.

Які риси подобаються чоловікам в жінках найбільше? Жіночність, ніжність, м`якість, скромність, дбайливість, вміння розуміти і співпереживати, повагу права близької людини на свої секрети, на хобі і особисті справи, краса, щирість, чесність, вміння любити, ненав`язливість, оригінальність (так звана "родзинка"), вміння прощати, чуттєвість і сексуальність. Звичайно, для кожного чоловіка будуть якісь свої переваги, але перераховані вище подобаються практично всім. Постарайтеся, щоб у Вашому характері їх було якомога більше.

уникаємо помилок



Як одружити на собі чоловіка? Особливо хочеться підкреслити дві важливі речі, які дуже сильно впливають на ставлення чоловіка до жінки. По-перше, Ви не повинні тиснути на чоловіка. Він повинен відчувати себе поряд з Вами комфортно. Не вимагайте від нього приділяти Вам весь свій вільний час. Чоловік теж має право на свої особисті справи, як і ми, жінки. Нехай він займається своєю улюбленою справою, спілкується з друзями і родичами, веселиться. Ви повинні зрозуміти його в цьому. Крім того, не варто бути надто цікавою. Чоловік теж має право на свої секрети, тому не вимагайте від нього розповідати про те, що він не хоче або поки не готовий розповісти. Природно, заборонено лазити в його електронній пошті, мобільнику, ревниво випрошувати у нього про те, що ця була за дівчина, з якою він так мило привітався під час прогулянки.

Сильно поліпшити ставлення чоловіка до жінки може похвала. Чоловіки обожнюють чути на свою адресу компліменти. Не треба шукати особливого приводу, щоб похвалити його. Просто скажіть йому що-небудь приємне. Наприклад: "Милий, ти так смачно смажиш картоплю, прям пальчики оближеш!" або "У тебе такі гарні очі, люблю в них довго дивитися!". Тільки говорити треба щиро і правду. Ви дійсно повинні захоплюватися тим, що помічаєте в чоловікові, і він обов`язково це оцінить.

сексуальні стосунки

Як одружити на собі чоловіка? Звичайно, в цьому питанні не можна обійти стороною і таку грань особистих відносин, як секс. Головне - показати чоловікові, що в ліжку він дарує Вам справжню насолоду, і вміти дарувати його у відповідь. Для цього якомога менше відмовляйтеся від сексу і самі стаєте ініціатором його початку. Втілюйте в життя всі ваші нові ідеї, пов`язані з інтимом, якщо вони, звичайно, не за межею космічного. Навчіться догоджати чоловіка в ліжку (зараз про це є маса літератури і зняті сотні відео). Коли починається секс, прибирайте подалі всі зайві думки з голови, станьте чуттєвої і розкутою, не соромтеся говорити чоловікові гарні слова про те, як сильно він Вас збуджує і як сильно Ви його любите. Будьте сміливою і навіженої, частіше експериментуйте, і Ваш чоловік буде Вам щиро вдячний.

Трохи тепла і турботи

Дбайте про нього. Тут немає нічого складного, і кожна жінка, якщо вона не лінива, може стати гарною господинею. Нехай він ходить у чистій і вигладженою одязі, їсть смачну домашню їжу і відпочиває в чистій кімнаті на м`якій постелі. І все це - завдяки Вашим турботливим ручкам!

Якщо Ви станете для чоловіка такою жінкою, то він сам не захоче Вас від себе відпускати. Чи не напружуйте його розмовами про весілля, це чоловіків теж дратує. І якщо він готовий одружитися, то заради такої жінки він швидше вітру побіжить за обручками, а Ви і озирнутися не встигнете, як станете його дружиною! Успіхів!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!