» » » Як принизити чоловіка?

Як принизити чоловіка?

Дуже часто зустрічаються дівчата, які хотіли б принизити свого чоловіка або хлопця. Такі питання задаються на форумах, блогах і в різних соціальних мережах. У кожної жінки існує своя причина знайти спосіб принизити чоловіка. Якщо жінка намагається зрозуміти, як принизити чоловіка, значить, її дорогоцінному терпінню прийшов кінець. Адже у прекрасної половини нашої планети терпіння просто безмежно.

Але от якщо настає момент того, що всі нерви просто вибухнули, а терпінню прийшов кінець, то варто очікувати чого завгодно. Деякі думають, що чоловіки є слабшими морально, ніж жінки. Звичайно, їх сила потрібна для господарства, для опори для кожної дівчини, але ось слабкостей у них точно не менше, ніж у прекрасної статі. Тому в приниженні сильної статі варто знати про слабкості і тиснути саме на них. А у чоловіків набереться слабких сторін досить - будь-яка критика, навіть про зовнішні аспекти, підкосить будь-якого хлопця.

шляхи приниження



Варто знати кілька напрямків, які можуть зачепити вашого чоловіка:

  1. Його самооцінка. Перед тим як принижувати чоловіка, постарайтеся краще пізнати його погляди на життя, ставлення до деяких речей. Кожен чоловік плекає свою самооцінку, тому зачепити її дуже просто. Тут треба грати на головному факторі фундаменту кожної самооцінки будь-якого хлопця: гордість за те, що він належить до ряду самців. Якщо говорити простими словами, то просто скажіть чоловікові, що ось як чоловік він щось вас і не влаштовує. Все буде залежати від обстановки: одного це просто зачепить, а іншого і сильно морально принизить.
  2. Як принизити хлопця словами в ситуації, коли у вас була інтимна близькість, а після неї ви вирішили морально його вгамувати? Варто спробувати сказати своєму партнерові, що він був не на висоті. Такі слова - це жорстокий удар, тому чоловік може навіть стати імпотентом на кілька тижнів.
  3. Зовнішність чоловіка. Такий аспект його образу для нього також важливий, як і гордість за себе. Досить зазначити, що вам більше подобаються м`язи в іншого хлопця, і ваш супутник стане злитися і стискати кулаки.
  4. Пам`ятайте про таку річ як талант. Адже кожен хлопець хоче бути найкращим, а якщо у нього немає особливих даних, то можна привести йому в приклад якусь знаменитість. Головне, щоб у цієї людини була висока популярність в тому віці, в якому знаходитися ваш хлопець.
  5. Також пам`ятайте про те, що фрази про мамині синочки і боягуза можуть сильно зачепити і принизити чоловіка.
  6. Компромат. Таке приниження досить складне у виконанні, тому як треба ще знайти компрометуючі факти. Існує інформація, яку ваш чоловік не хоче нікому говорити, тому піднести такі речі в колі свідків - це висока міра приниження для будь-якого чоловіка

підготовка



Як принизити хлопця правильно підібраними словами? Загальні поради і рекомендації розглянуті, тому можна перейти до точних словами, які варто використовувати для мети приниження вашого чоловіка. Варто відразу розробити ті фрази, які розраховані на підкованого в словесному плані людини. Особливо такі слова повинні стосуватися тих дівчат, які вирішили принижувати свого колишнього хлопця. Вам необхідно перемогти в словесному бою, продумавши його фрази і свої відповіді на них. Тут необхідно виходити з ситуацій, які були у вашому спільне минуле і його слабких і уразливих місць. Найкраще, все варіанти відразу продумати в своїх думках, щоб фрази ви говорили, не замислюючись і легко.

Варіантів відповідей може бути стільки, скільки цілей в своєму приниженні ви будете переслідувати. Якщо ви запам`ятаєте їх, то проблем з приниженням своєї чоловіки, або ж колишнього чоловіка, не буде. Але пам`ятайте про те, що зачіпати виходить лише тих, у кого самооцінка низька. Коли чоловік на всі сто відсотків упевнений в собі, зачепити його важко, і потрібна особлива підкованість в цьому аспекті.

Багато дівчат говорять: я люблю принижувати чоловіків. Але не кожна з них може тверезо оцінити свої сили в такому питанні. Якщо ви все ж впевнені у своїх здібностях і силах, то варто словесно і морально підготуватися до дебатів і бою. Дівчата, пам`ятайте, що принизити чоловіка ви, звичайно, можете, але для початку подумайте про те, чи варто це робити, і чи принесе це вам задоволення. Якщо ж ви в підсумку зважилися на цей крок, то використовуйте всі ці легкі поради, і ви досягнете бажаного результату.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!