» » » Хочу хлопця: що робити?

Хочу хлопця: що робити?

Хочу хлопця: що робити?

Романтичні стосунки рано чи пізно перетікають в інтимні. І тоді може виникнути безліч проблем, якщо, наприклад, хлопець не хоче дівчину, а їй він сподобався. Що робити в цій ситуації, бажає знати майже кожна дівчина.

Нижче розглянемо, що робити, якщо дівчина хоче хлопця: як його зацікавити і яких помилок варто уникати.

Способи залучення уваги



Зустрівши чоловіка, якого хочеться, жінка часто не знає, як потрібно себе вести в його присутності. Ось кілька простих порад для залучення протилежної статі:

  • Завжди дивіться на чоловіка так, як ніби він вас приваблює в усіх сенсах цього слова. Погляд повинен бути спокусливий, довгий і багатообіцяючий. Чоловіки завжди помічають подібні речі, і якщо ви йому подобаєтеся, то чекайте ходу з його боку.
  • Варто також користуватися невербальними сигналами на кшталт облизування губ мовою, коли хлопець дивиться на вас. Поправляйте волосся, закидайте ногу на ногу. Звичайно, таким способом важко подати сигнал, якщо хлопець виявиться нетямущий, але спробувати варто.
  • Смійтеся разом з ним і над його жартами. Часто чоловіків приваблює жінка, яка оцінює його гумор. Це свого роду сигнал, що жінці подобається чоловік.
  • Особливо сміливі дівчата можуть просто запросити хлопця до себе додому на чашечку чаю, що буде прямим запрошенням на інтимну близькість. Якщо хлопцю подобається дівчина, то він погодиться. Зовсім сміливі можуть навіть сказати прямо «Я тебе хочу», і можливо, все буде вирішено на користь близькості.


Якщо хлопець не відреагував на ваші хитрощі, то варто подумати, що йому могло не сподобатися в вас і як вирішити цю проблему.

Якщо хлопця не приваблює дівчина

У цьому випадку можна або кинути справу і знайти більш легкий варіант, або піти далі і стояти на своєму. У другому випадку найкращим варіантом буде розібратися в причинах:

  • Поцікавтеся у хлопця хитрими способами, які дівчата йому подобаються. Після цього можна буде почати зміну самої себе, щоб сподобатися йому. Можливо, доведеться схуднути і піти на фітнес, почати захоплюватися тим, чим захоплюється хлопець, знайти спільні інтереси. В даному випадку ви будете намагатися стати хлопцеві близькою по духу.
  • Не заводьте себе фізично. Хлопці в першу чергу люблять дівчину очима. Тому необхідно завжди при зустрічі намагатися виглядати максимально красивою. Фізичний потяг грає величезну роль в завоюванні уваги хлопця. Необхідно виглядати майже завжди так, як ніби ви зібралися прямо зараз зніматися на обкладинку журналу. Чоловік гідно оцінить ваші старання, а ви викличете у нього пристрасть побачивши вас.
  • Чоловіки також дуже цінують, коли їх дівчина розвивається особистісно. Тому варто знайти собі заняття до душі і розвиватися в ньому. Тим самим ви покажете хлопцеві, що не перебуваєте в апатії і застої, що стаєте краще духовно і фізично. Хлопці дуже люблять дівчат, які багато читають і здатні підтримувати розмову на будь-яку тему.
  • Будьте пильні, говіркі і забавні. Жоден хлопець не хоче нудну невеселу дівчину, яка буде мовчати і перебувати в меланхолії. Однак слід пам`ятати, що не всі хлопці люблять балакучих. Вмійте підтримати розмову, дотепно пожартувати, але не будьте наполегливій, що не набридає своєю порожньою балаканиною.
  • І нарешті, не варто впадати в матеріальну і любовну залежність від хлопця. Більшість чоловіків люблять незалежних, самодостатніх і самостійних дівчат, які будуть надходити по-дорослому. Дівчина, яка постійно буде впадати в паніку від будь-якої події, нити і опускати руки, не цікава для чоловіка, який шукає дорослу відбулася особистість. Чоловіки полюють за "здобиччю", яка не дається так просто в руки і яка має особливу цінність. Легка "видобуток", яка наївна, дуже ніжна і не підготовлена до життя, справжніх мисливців не приваблює.

Також ви можете прочитати кілька наших статей на схожу тему:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!