» » » Що дівчатам подобається в хлопцях?

Що дівчатам подобається в хлопцях?

Що дівчатам подобається в хлопцях?
Що дівчатам подобається в хлопцях?

Сперечатися про смаки - заняття невдячне. Всі ми різні і переваги наші теж різняться. Однак коли мова заходить про симпатії і антипатії до протилежної статі, то можна говорити про якихось універсальних категоріях. Наприклад, що дівчатам подобається в хлопцях? Чому деякі молоді люди звертають на себе увагу, а інші для дівчат ніби й не існують. Яким повинен бути сучасний хлопець, щоб сподобатися дівчині? Давайте розберемося.

зовнішність

Зовнішність людини - це перше, що стає привертає або відштовхуючим чинником. Звичайно, любов зла. Своїм улюбленим дівчата прощають зовнішнє недосконалість. Але ж для початку потрібно сподобатися, звернути на себе увагу! Які хлопці приваблюють сучасних дівчат?

атлетична статура

Ні, мова не йде про горбистих м`язах, випирають у всіх видимих і невидимих місцях. Звичайно, вітаються і помітні біцепси, і кубики на пресі. Але головне - загальне враження. Дівчат залучають хлопці з підтягнутою фігурою: в міру стрункі, в міру подкаченний. І головне тут - саме міра. Тому дуже - це вже не комільфо.

зачіска

Вона може бути будь-хто. Явних переваг у сучасних дівчат немає. Але! Це повинна бути саме зачіска. Неохайні, відросло волосся, лупа, сальність - все це явно не на користь молодої людини. Так що чисті, підстрижене волосся - головний критерій в оцінці зачіски.

Обличчя



хлопець

Приємні риси обличчя - поняття відносне. Не важливо, якими рисами вас наділила природа. Важливо, щоб особа не було похмурим і непривітним. Важливо, щоб у вас була чиста шкіра, відкритий погляд. Вітається легка неголеність.

Одяг



Сучасні дівчата звертають увагу на молодих людей, одягнених стильно. Чи не за останнім писком моди, але в дусі часу. Природно, що одяг повинен бути чистим, речі, надіті на вас, повинні вам йти і підкреслювати всі достоїнства фігури.

характер

Тут все складно. Комусь подобаються веселуни, комусь - романтики. Хтось вважатиме за краще інтелектуала, а хтось буде покірний брутальної безпосередністю хлопця. І все ж є риси характеру, особливо привабливі для дівчат:

  • Рішучість - дівчата не люблять мимрою.
  • Уміння брати на себе відповідальність.
  • Щедрість. І це виражається не тільки в бажанні хлопця заплатити за хлопецьдівчину в кафе або подарувати їй квіти без приводу. Йдеться про щедрість саме як про рису характеру. Тобто про вміння людини ділитися без користі.
  • Комунікабельність. Якщо хлопець в стані завести розмову з сподобалася дівчиною, якщо він знайде, про що поговорити з її подругами або батьками, то це стане явним бонусом в його привабливості.
  • Доброта. Як не дивно, але дівчатами подобаються добрі хлопці, яким чужий цинізм і злостивість. Які вміють співчувати, вміють підтримати і заспокоїти.
  • Чесність - якість, яке не обговорюється.

Як стати привабливим?

Як ви розумієте, будь-яка дівчина чекає свого принца! А претендувати на цю роль може тільки неабиякий хлопець. Що це означає?

Щоб стати привабливим в очах дівчини, ви повинні виділятися з натовпу. І це хлопецьне означає, що зовні ви повинні бути схожі на казкового принца. Так, красиві хлопці привертають увагу. Але не більше того. Чим привернути увагу дівчини, крім зовнішніх достоїнств?

Зробіть так, щоб вона вас помітила. Ви дотепник та балагур? Чи не тушуйтесь і дайте можливість проявитися своєму таланту в присутності дівчини. Ви захоплюєтеся спортом? Досягніть видимих результатів на цій ниві. Ви вмієте готувати? Здивуйте дівчину своїм кулінарним талантом. Словом, пам`ятайте, що дівчата люблять героїв! І, перш за все, тих, які здатні на подвиги заради прекрасної дами.

Цікаву інформацію на цю тему ви також знайдете в наших статтях:

  • Що люблять дівчата в хлопцях
  • Що дівчата цінують у хлопців
  • Які хлопці більше подобаються дівчатам
  • Що цінують хлопці в дівчатах


Увага, тільки СЬОГОДНІ!