» » » Які хлопці більше подобаються дівчатам?

Які хлопці більше подобаються дівчатам?

Які хлопці більше подобаються дівчатам?

Всім відомо, що на смак і колір, як говориться, товариша немає. Однак багато представників сильної статі сплять і бачать, як підкорити найбільшу кількість дівчат. Може бути, завоювання жіночих сердець, як вид спорту, звичайно не зовсім чесно, і навіть трішки аморально, але все ж ми не можемо оминути своєю увагою таку животрепетну тему і не задатися питанням, які хлопці подобаються дівчатам? Може бути, відповідь на це питання допоможе вам знайти і підкорити ту єдину і неповторну, яка призначена вам самій судьбой.Так які вимоги висувають особи прекрасної статі до своїх потенційних принцам?

Чоловік повинен бути чоловіком

Бути чоловіком - поняття досить ємне. Він повинен бути сильним, мужнім, сміливим, рішучим, щоб за його спиною дівчина відчувала себе, як за кам`яною стіною. І вам зовсім не обов`язково при цьому бути схожим на накоченому кіногероя, граєтесь горою м`язів в світлі софітів, бути чоловіком це, скоріше, внутрішнє якість. Але, звичайно, якщо ви при цьому ще можете підняти щось, важче портфеля, то це також вітається.

розум

Розумні чоловіки зараз у ціні. Природно, ви повинні не здаватися розумним, а бути їм, удавання дівчата, як правило, відразу помітять. Але, при всьому при цьому, ви не повинні бути занудою, якщо ви занадто будете тиснути на неї своїм інтелектом, то вона незабаром втече від вас. Адже жодна, навіть не сильно обтяжена великою кількістю знань, дівчина, не захоче відчувати себе дурепою.

Почуття гумору



З вами ні в кому разі не повинно бути нудно. Вміти ввернути, в потрібний час, смішну фразу або жарт високо цінується жіночою статтю. Та й усім відомо, що всі дівчата хохотушки, тому ви просто зобов`язані бути веселим, якщо хочете бути улюбленцем жінок. Але, є одне головне "АЛЕ". Ви ні в якому разі не повинні сміятися над НЕЮ. Вам цього не пробачать.

романтика

Які хлопці подобаються дівчатам більше? Звичайно ж романтичні. Романтика для жінок має велике значення. Ви повинні бути здатні заради неї на божевільні вчинки, на красиві жести, на прилюдне визнання в своїх почуттях до неї. Адже не тільки вона повинна знати, що ви її любите, але все її подружки. Чи не скромничайте, покажіть їй себе у всій красі.

Вірність і честь



Ніхто не любить брехунів і зрадників. Тому, щоб завоювати серце дівчини, ви, обов`язково, повинні дати їй зрозуміти, що ви віддані і вірні їй, як ніхто інший. Намагайтеся бути чесним з нею, це дуже цінується жінками. Але будьте все ж гранично обережні у своїй правдивості, знайте, що не все можна говорити своїй дівчині. Наприклад, якщо вона вас питає, не видужала вона останнім часом, ні в якому разі не кажіть їй: "Так".

щедрість

Якщо ви щедрі, і до того ж, у вас є можливість витрачати гроші, то багатьом чоловікам сьогодні здається зовсім неактуальним питання, які хлопці подобаються дівчатам зовні. Їм здається, що, якщо є гроші, то жінці не важливо, як виглядає її шанувальник. На жаль, цей факт все частіше підтверджується сьогодні. Але все ж, будемо сподіватися, що це стосується не всіх представниць слабкої статі. Та й до того ж, всім охота щоб любили Вас, а не ваш гаманець або банківську карту.

зовнішність

Всім відомо те, які дівчата подобаються хлопцям: худі, з довгими доглянутими волоссям природних відтінків, веселі і цікаві, господарські, але трохи загадкові. Такі, щоб всі друзі заздрили. А які зовнішні риси приваблюють жінок в чоловіках? Як показує практика, привабливий чоловік повинен бути не надто худим або повним, у нього не повинно бути сильних фізичних дефектів, він повинен бути охайним, і добре пахнути, тому хороша якісна взуття та дорогі парфуми обов`язковий атрибут молодої людини.

Так які хлопці більше подобаються дівчатам, і які дівчата подобаються хлопцям, статистика в цій справі не найкращий помічник. Худий ви чи не дуже, високий або низький, блондин чи брюнет, в загальному, все зовнішні якості зовсім не важливі. Головне, щоб між вами пробігла іскра, щоб виникла симпатія і взаємне тяжіння. А вже якщо ви запали один одному в душу і серце, то це вже серйозно. І якщо ви все зробите правильно, то ваша дівчина піде за вами хоч на край світу.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!